PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Wednesday, November 16, 2011

INILAH WAJAH DUTA KEDAI 1 MALAYSIADengan penuh bergaya anak Anwar ni menggayakan seperti model iklan, tetapi yang bestnya ia dibuat tanpa bayaran. Secara sukarela Cik Nurul ni membezakan botol yang berjenama 1 Malaysia dan memperbandingkan dengan barangan buatan Tesco.

Perbezaan pertama adalah dari segi penutup botol yang digunakan di Kedai 1 Malaysia, jauh lebih selamat dan canggih dari buatan Tesco.

Keduanya dari segi kandungannya pula, dikedai 1 Malaysia ia adalah lebih meyakinkan dan lebih bermutu berbanding buatan tesco yang diperagakan Duta 1 Malaysia ini.

Ketiganya, di Kedai 1 Malaysia tidak memerlukan kad diskaun keahlian seperti di Tesco dan pasaraya serbaneka lain yang menjanjikan diskaun tertentu.

Hebatkan kedai 1 Malaysia...!!!

3 comments:

Anonymous said...

biar pengguna yang menilai, pengguna bukan bodoh..anak nuar yang bahalol

Anonymous said...

Anonymous 2:44 PM, kalu anak NUar yg Bahalol enko tu BAHAGAP..ko tahu BAHAGAP..BAHAGAP tu lbh Teruk dr bahalol ko tuu..hehehe

Anonymous said...

hahaha, izzah oiiittt... tauke cina dah rasa tersepit ke? Najid memang bijak.... mcm gini aje nak atasi kuasa kaum cina... harap najip jgn stop ni... kasi orh franchis kedai 1 malaysia. jadi melayu tak perlu bergantug pada bangsa lain sangat....

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...