PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Friday, April 20, 2012

KONDOM DIJUMPAI PADA DEMONTRASI MAHASISWA ROBOT DIDATARAN MERDEKA..!!!



Dalam pada masa berlegar-legar di sekitar demontrasi mahasewel robot belaan Anwar untuk menghidupkan nyawanya, terjumpa pulak binatang alah ni.!!! Kondom yang telah diguna pakai oleh peserta yang berhimpun disana.

Siapa punya lagi kalau bukan mereka, sebab kumpulan mahasewel robot ni dah buat tempat tu macam rumah sendiri kata sana. Nak buang air besar, buang air kecil dan nak mandi kat mana lah sasaran mereka ni..?? Menyusahkan pihak yang lain kerana hajat dan kepentingan mereka.

Bukan sekadar nak minta bebas daripada membayar hutang PTPTN tetapi mahukan bebas segalanya seperti ketua pembangkang yang bebas melakukan aktiviti tersebut. Atas, bawah, depan belakang pun sapu.

Kumpulan ni pula bebas melakukan semua tu di tengah-tengah bandar lagi, tu pasal mereka ni semua kena halau daripada dataran Merdeka semalam..!!! Itu memang baik buat mereka ni..!!

183 comments:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Ruang komen bukan tempat berniaga said...

Tu salah satu sebab peraturan DBKL tak benarkan orang ramai berkhemah di tengah-tengah kota bertujuan mencegah gejala-gejala sosial seumpama ini, bukan menghalang orang ramai berhimpun yang jadi hak setiap warganegara di bawah Perlembagaan seperti hujah seorang individu di klip video yang satu lagi di mana dengan pendek akal lagi bodoh sombong mengatakan bahawa dalam situasi macam ni Perlembagaan lebih tinggi daripada peraturan daripada Datuk Bandar!

Anonymous said...

aik...apsal tapak tu boleh betukar pulak?...aduh...nk buat cerita pun bia la nmpk real bhai.....kantoi la admin blog ni...mangkok jamban tol la lu ni .....

Anonymous said...

Ni lah blogger UMNO paling bodoh , bangang nak mampos . Kondom tu ada dkat pasir , dkat dataran merdeka tu sumer mozek je .berapa UMNO bayar kau buat keja ni ?

Mat Semantan said...

gambar belah kiri yang dalam bulatan tu kaler biru dgn merah je.. apsal bila close up dalam gambar belah kiri tu dah jadi kelabu asap plak? kamera ko rosak eh?
jadi2 la nak memfitnah tu.. free je dapat dosa..

Anonymous said...

hahaa... lntai mozek tkar jd pasir la bro... bodoh... kondom tu tersmpan bwah lntai kot... ntah2 ko yg pnya... pikir logik la...

Anonymous said...

Kantoi bohong la mamat blog nie. Tibe2 lantai boleh bertukar plak. Dari petak2 merah jadi kelabu. Mangkuk berayun betul la blogger nie. Nak menipu bg la ckit. Nmpk sgt xpernah g universiti. 2 yg bangang tahap abadi. Ada ati nk ckp pasal PTPTN. KAH KAH KAh KAH KAH KAH KAH.......

KL BOYZ bodoh said...

woiiii pencacai UMNokalu nak bawa isu biar la logik sikit.....apa ke bangang kau niii,padan la kau jadi anjing umno.......boleh pulak ya dari mozak bertukar menjadi pasir pantai......

budakbalun said...

sib baik la aku bukan pencacai UMNO... idak dengan aku2 sekali bangang dan bodoh macam nehhh!

Anonymous said...

nmpak sgt kbdohan geng umno ni... hahaa...

Anonymous said...

haha..dr lantai mozek terus jadi lantai pasir..adoyai..org wat fitnah lu pon nak wat fitnah..kantoi bodo..

Anonymous said...

get a life dude... aptb

Anonymous said...

Dah terdesak sgt ke biol...benda tu jumpa bwk mozek tu ke...nk menipu pun jgn la tunjukkn kebodohan diri....ni sume didikan umporno...taula dulu blajar xabis...sbb tu x rase n xtau apa ptptpu tu dh buat...

Anonymous said...

hahaa... umno bdoh. tgk pic tu pun da thu beza la...

Anonymous said...

hahahahaha..mozk tu pecah kot...tu yg jd berpasir..lawak tol...

Anonymous said...

bkan terdesak da ni... nk smpai ajl da... wkakaa.. b end x abs2 nk mnipu..

Anonymous said...

nampak sangat bangang....hahahhaha

Anonymous said...

Oo, konsert2, program jom heboh, gig taknak bising pulak ke..bodoh punya umno..tengin sgt nk berhujah..

Anonymous said...

idea yg bodoh utk burukkan org lain. haramm jadah..p study lg bg cukup ilmu ye..xde la bangang sgt jadinye..puiii...

Anonymous said...

org b end gak bg pcah mozek sbb diorang yg smpn kondom dlm tu... hahaaa.. oi owner awt diam... bru nk rncak ni...

Anonymous said...

Blogger umno lahanat lancau babi anjing

Anonymous said...

huh, nak menipu x belaja sungguh, las las jadi pencacai UMNO, kalau org lain percaya cakap ko ni, mmg buta tulis pekak sama la macam ko..

Anonymous said...

bodoh bangang punya binatang blogger ni

Anonymous said...

hahaaa... mmg geng lembu nfc ni... xda otak. nmpak kbdohan owner blog ni... bpa ko dpat duit..

Anonymous said...

BODOH LA LU DER....LU BUAT INI MACAM...LAGI CEPAT LA BN MAMPUS...THANKS TO YOU LA DER....

Anonymous said...

penulis blog yg bodoh..elok2 aku nk ''sokong samseng gemuk'' yg bikin panas klmarin,tros x jadi tgk cite kondom yg bodoh ni..mmg x masuk akal..umno sial!same dgn shapie bebal!haha!xde cite lain,seks,pmpuan,duit!haha!undi lah pr!!

Anonymous said...

rmai plak tu yg thu beza.. owner blog ni rabun warna ka?

Anonymous said...

Bila masa plak dtrn boleh jadi pasir di tepi pantai....

Anonymous said...

haha... lu tertinggal kondom tu ats pasir ke bhai.. pastu amik pic.. memfitnah plk.. blogger umno suka memfitnah org.. dr dulu sama je.. mcm dia hebat sgt..

Anonymous said...

Oit orang lain tak bodoh macam ko la.
Dorg tue student.
Bukan stupid mcm ko.
Phuii

Anonymous said...

admin paling bangang…kah kah kah

inside my head said...

kahkahkah

dah cukup UMNO sgt la tu??

lu blum smpai tahap najib la bro nak menipu.

balik umah g blajo menipu lg dgn ibrahim ali.

Anonymous said...

adoi...insaf2 la weyh...nk pitnah pon xberagak..ntah2 kondom ko pkai ko nk kt kondom org lak...bwk2 ngucap la weyh...bodoh tol....

Najib Razak said...

BODOH NAK MAMPUS. DIA INGAT ORANG LAIN BODOH MACAM BLOGGER NI KOT. KAH3. LAWAK SIAL. MMG XDE OTAK RUPANYA BLOGGER UMNO' KAH2!!!

Anonymous said...

bangang bangang bangang bloger baangaaaang. kah kah kah.

Anonymous said...

engkau la raja educated stupid..nak memfitnah pun agak2 la bai..ko ingat sume org bodoh nak mampus cam ko ke??
fikir pakai akal,cakap gune otak..mak ayah ko hanta g skolah,ko wat ape??blaja??blaja pale hotak engkau..artikel ni la hasil 'blaja' ko??puiii...hang balik skolah,blaja agama bnyk2,lebih2 lagi blaja pasal fitnah...ko da buat cite x btul,ko da fitnah dorg kat sane..hang pikir2 la pe yg hang tulis tu k.

Anonymous said...

blogger penipu..pencacaai dan penjilat tegar Beend..

Blogger penipu.. BADIGOL!!
Tolol pun tahu mane betul mne tipu...

Anonymous said...

Bodoh tak abis-abis...umno bangang...!!!!!

Anonymous said...

Bapa borek anak rintik

pepatah tu cukup untuk aku gambarkan siapa blogger ni..

kalau orang atas asyik sek sek sek..sampai ke bawah-bawah la asyik modal sek sek sek.. :)

Anonymous said...

Haha free2 kena caci. Cacai toi la lu

Anonymous said...

Aku gelak baca komen2 korang wei.. hahaha.. padan muka empunya blog.. tabur lagi fitnah beb..! ntah berapa kau dapat dari umno buat camni.. terdesak sgt ke wei?

Anonymous said...

dah lah umno, umno plak 2...

Anonymous said...

bodoh tahap gaban la mamat kl boyz ni... x psal2 aku dpt dosa kering kutuk ko... tp skt ati kot bla tau ko cba nk fitnah... tgk..Tuhan nk tnjuk kn keaiban ko sng2 je...kAn da kantoi menipuuuuuu.... anjing2 umno cmtula asyik fitnah org ttg sex je! otak kotor btulla!!!

Anonymous said...

bang bang bang ooo bang..bangangnya kau bang...itu kepala byk bebal juga ka?hahaha

Anonymous said...

Semoga Allah buka hati ahli ahli UMNO ni supaya berpolitik cara baik...tak baik memfitnah...terlepas seksa dunia, seksa kubur dan neraka itu pasti...

Anonymous said...

HAHAHAHAHA..PUKIMAK LU LA ADMIN BLOG NI..APSAL KO SENGAL...KO MMG KETURUNAN SUKA TABUR FITNAH KE BAI....MEMANG CELAKA LA LU NI..PERGI MAMPOSS LA LU .KELUARGA LU MEMANG MALANG LA DAPAT ANAK MCM LU.....

Anonymous said...

Duit dari UMPORNO tu ko wat modal pergi course photoshop...KAH KAH KAH KAH KAH KAH....bawak2 lah bertaubat...hidup ni sekejap je bro..

Anonymous said...

np senyap jer admin blog ni...
teman suke bc ayt2 admin yg power cam dlm statement ats tu...

admin ooo admin....
where are u?malu ker yob?

Anonymous said...

Hahahaha... patut cek Dek kato dalam UMNO tak ado yang cerdik... rupo-ruponyo ini buktinyo...

Anonymous said...

haha...bodo betul ko nie ...nak fitnah org biar la bijak sikit ...ni dah la fitnah 'tak betul' ...dosa plak dpt ...kalao fitnah ko ni boley pakai ...at least ko dpt dose jek ...ko kan suker buat2 dose nih..

Ejad Fotopoyo said...

huiyoooooooo aku pecaye 800% dgn info yg sgt desparado nih

Anonymous said...

Bodoh betul la ko nie buat malu umno je. jgn disebabkan org bodoh mcm ko nie buat aku belah dr umno dan bn kalah. Kepada sume pengkomen, die nie sorg je yg bodoh. the black sheep of the family. buat malu je

Anonymous said...

Kesian betoll la. Kenapa pulak boleh bertukar, dari ade mozek pastu jadi pasir. Ganas nye mahasiswa yg pakai kondom tu, buat projek sampai pecah mozek, kondom tercicir kat pasir terus. HAHAHAH nak menipu pon pakai otak la. jangan ingat orang zaman sekarang ni boleh diperbodohkan dengan tipu helah kau. Tanggunglah dosa kerana kau menfitnah orang.

Anonymous said...

kah kah kah.. admin mc tahii.. tuuiihhh

Anonymous said...

NAk Tpu Adik aK yg 5 Taon Bley la weII.. BODOH!!

Anonymous said...

Aku rasa kan..time dia org golong tikar..dgn mozaik skali dia org golong..sbb tu tuka jd pasir...hahahahaa..kalau acedemy award..mmg dpt menang cerita of the year..hahahaa..terer lagi adik aku umo 19 tahun..dia yg soh aku tgk gambar ni..nape blh bertukar..

Anonymous said...

haha... bodoh nyer umno!!! agak2 la mozek jd pasir... memang admin neh bodoh tahap sial la... sama macam umno macam sial!!!

Anonymous said...

pencacai seko ni komen banyak banyak sangat buat apa, konon nya ramai lah penyokong jubo kote bengkok buat komen, pegida..

Anonymous said...

ini betui blog bangang

Anonymous said...

Wahai pnulis blog ini..
Jgn tlalu mgejar duniawi saudaraku.. Duit xleh dbawa mati.. Andaikan diri kamu mati. Ramai ker yg nk tahlilkan utk kamu klu kamu m'fitnah mcm ni. Sdarlah..

Anonymous said...

awat hang ingat satu kondom kot?

Anonymous said...

kesian blog pencacai UMNGOK ini, kena tibai kaw kaw....tu le suroh jangan buat fitnah...x nak dengar

Anonymous said...

isu- isu yg akan dcanang utk PRU kali nih....x lain x bukan..:
1. isu liwat
2. isu liwat
3. isu sex...sex...sex...

tambah satu lagi...isu kondom plak ..hahahhaha

bila modal dah xdak...nak menipu ..rakyat dah makin cerdik...nak putaq dah abih round dah..nak korek..terkorek diri sendiri...smpi ngan lembu pon korang kowtim nak tipu rakyat..cam ni la jd nyer...
sedih sedih dan sedih......umno ngan lembu sama pandai...muhahahahahhahahahahah
RAKYAT tak bodoh dah derrrr......yg bodoh hanya korang jek...PENCACAI!!!!!!!!!

tumbang tumbang...tumbang umNGOK!!!!!!!

Anonymous said...

SALAM....

sudah banyak komen maki hamun.. bodoh..cilakak..bangang... kene pada admin... org tua2 kate kalo 44x kene bodoh... betul2 bodoh jadinye... kesiani lah admin...

p:s// admin... jadi bodoh best ke??
huhuhu

-belantara hutan

Anonymous said...

astargfirullahalazim... Bebawak la bertobat... Aku bermohon dan berdoa pada Allah s.w.t semoga admin blog ni diampunkan.. Dan menghindarkan diri dari memfitnah... Pintu taubat setiasa terbuka untuk ko... Dah terbukti sapa yg sesat skang ni...

Anonymous said...

kahkahkah..bodoh btol puak2 lembu nie..xde lain da dlm otak tu..SEKS,BANGSA,DUIT..tu je la yg ade..bangang UMNO bangang..hahaha

Anonymous said...

Wei..buang mada aku jer layan blog bangang ni..

Anonymous said...

kata Tun mmg tepat.UMNO hanya dihuni oleh orang2 yg bodoh dan otak kambing..Mmg terbukti kebodohannya..m

Anonymous said...

muahahahaha... ni la bodo thap cipan bunya blog... pi tipu budak2 tadika la woii!!! bodo, bangang, sial punya admin!!!!

Anonymous said...

Blogger anak haram..anak babi lah lu...

Anonymous said...

bodohhhh!!!!!!!!!!!!!!! bangang!!!!!!!!!!! babi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sial punya admin!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

orang bangang UMNO je caya benda macam ini...

Tinggalkan UMNO mungkin kebodohan hang boleh diubati lagi..

Anonymous said...

Jom kira bape byk bodo bangang kat semua komen nie. Klu x ckup tambah lg hahahaha

Anonymous said...

konsert umno buat berduyun2 kondom..apasal x cerita? ni p cerita budak2 IQ lagi tinggi pada hang admin. kalu puak2 hang orang percaya

Anonymous said...

Salam pada semua yang bagi komen n blogger yang ntah ape2 ntah ni...
Aku bukan pro pembangkang,so ape yang aku leh kate adalah...
FAKE AND GAY!!!!
Nak menipu agak2 la bro?Ko masa sekolah dlu x blaja menipu ke dari member2 ko?Skarang sume org dh bersuara n bagi komen2 pedas kt ko.Ko kemana menghilang???Nk menyorok???
PUIH!!!
Ntah mane gambar kondom la yang ko ambik...
Hentikanlah prangai menipu ko tuh...
Ibaratkan ko kaki menipu,keturunan ko pon kaki menipu.Jgn smpai org pikir macam tu bro,disebabkan nila setitik,ROSAK SUSU SEBELANGA....
(Sorry ek kalau aku ni kasar,tpi itulah hakikatnye...)

Renung2kan dan selamat beramal (Tu pon kalau ko rajin la nk beramal) :P

Anonymous said...

Ini bulum cukup UMNO lagi nii... Hahaha bodooo

Anonymous said...

hahaha... bodoh tak habis2..hahaa...suwey!

Anonymous said...

ADMIN yak takut dosa ke sebab memfitnah... Senang2 jek dapat dosa... Nauzubillah.. buat2 le bertaubat sebelum mati...

ikan karhin said...

pa la bodo sangat org UMNO...
org sruh balajaq tak mo...
sapa sruh ponteng kls masa kat sek dlu sbb 2 bengong tak sudah...
da 2 dok sbar bnda2 tak masok akal...
kat dataran merdeka ada pasir mcm 2...
DBKL tak buat keja ka UMNO..

Eversoris said...

mcmana lantai mozek boleh jadi lantai pasir? bebudak demo bawak lantai mozek dorang sendirik ek?

Anonymous said...

kakaka...ini mesti amenoworld punya pasal........kalau tidak, mane ade orang nak layan blog bangang ini..

Anonymous said...

Kesian la aku tgk admin blog ni,asyik kene bodo je memanjang,bodo betul2 mamat ni nanti,tak tak bleh salahkn yg cakap tu sb mereka jujur,aku pun taknak cakp admin ni BODO (walaupun trbukti sangat yg memang admin blog ni BoDO) tp aku nk pnggil dia kurang pandai
Kamera trick tk jdi la sb mozek tu brubah jadi pepasiran adui..aku rasa admin ni mmg dh tgh kene sawan bodo dh skarng ni keeeessiiiaaaannnn

Anonymous said...

Hahahahaha...hahahahaha...hahaha..yg komen awl2 td pn bodoh tahap lembu nfc jgk...buta ke hape?

Anonymous said...

hoi...post la bagi berjenis sikit....agak agak la nak menipu pun...BODOH...sekali lagi BODOH
kenapa lantai dia boleh tukar tukar haaa..
magik magik..nanti ajar aku noh...
BNAGANG...HAHAHAHA

Anonymous said...

nasib baik aku x makan lembu dari NFC, kalau x, aku akan giler bangang macam puak UMNO ni

Anonymous said...

bodoh punya admin....nmpak sgt beza....dkt situ ada mozek...tp pic 1 lg x dak mozek juz atas pasir ja....admin p korek mozek ka....bengap2...hahahaa

Anonymous said...

adoi ko ni....lau mak bapak ko tau ko wt keje fitah ni menyesal dorg. bawak2 la bertaubat. x selamat dunia akhirat lau ko fitnah2 tau x?? "PEMBELA BANGSA & AGAMA ISLAM MENJADI TONGGAK UTAMA DEMI MARUAH BANGSAKU DIMASA HADAPAN, TANAH ASAL-USUL TIDAK KU LUPA, PUSAKA MOYANG ADAT KETURUNAN DIPERKEKALKAN DAN DIJAGA AGAR KEKAL SELAMANYA...., KESETIAAN PADA RAJA DAN NEGARAKU...., AGAR BANGSA KU DISEGANI DAN DIHORMATI DITANAH KEMERDEKAAN INI.
MALAYSIA....., KAU LAH KEBANGGAAN BANGSA KU...!!!" ni tinggal tagline semata2. cakap berapi, sembang letup tapi mengarut. takut nanti ko tergolong dalam golongan2 org yg celaka. Tuhan tu Maha Melihat

Anonymous said...

comel la dude nih..... hahahaha....

UMNO sgt la kan... cute sgt... ololo0lololoooooo....


malu abe jik ngn kak mah ko buat camni dude....

tp ak suka ko memalukan diri ko ngn UMNGOK nih.... hahahahaaa.....

Anonymous said...

mohon hassan ali akidah btolkn akidah admin blogger klboyz.

Anonymous said...

celaka bg mereka yg menabur fitnah

Anonymous said...

penyokong umno suma dh jadi setan bisu ke....... xnk cover ke admin blog yg cerdik sgt ni

Anonymous said...

kami dari pihak umporno eh umno mohon maap pada kesilapan teknikal yg berlaku kami ingat anda smua cam geng umngok eh umno yg snang d perbodoh kan!!!... kami akan edit gambar ni balik tuk puas kan hati anda smua!!!... terus kan maki bloger ni memang dia d bayar tuk buat fitnah selain tahan maki yg berkilo2!!!..

sekian

Anonymous said...

apa la korang ni...betul la si blogger ni ckp...efek chaya matahari boleh menghancurkan mozek,,,dan hasilnye terjumpa la cebisan kondom,,,nko tahu ape,,dye buat kajian udah berapa lama dong,,,cikgu kimia tu si blogger,,,ok ad paham murid2 sakalian??? puiiiiiii

adam narzuan said...

ramai cik anon kat sini.. huhuhu..
mozek pun tukar kaler.. efek matahari kot.. hehehe

Anonymous said...

bg la chan ckitt..dia nak duit dri umno tu nak byr ptptn la...

Anonymous said...

org gile je caye mnde mcm ni...entah2 admin ni gile kot :)

Anonymous said...

PKR pantat berbulu..

Anonymous said...

KLBOYZ mmg malas.. malas nak guna otak sdiri pkai otak lembu NFC!!!

hamada said...

marilah kita sama2 muasabah diri.....hamba Allah

Anonymous said...

Blog UMNO ni memang x de kreadibili......puiiii

Anonymous said...

Hahah terbaik bro.....

Anonymous said...

Nih mesti kondom bapak ko punyer lepas liwat bontot ko hahahahaha bodoh babi la ko ...

Anonymous said...

KLBOYZ.. lembu rempit mana la pulak yang belajar pakai komputer ni? Haha KLBOYZ kena liwat dengan pak cik dia yang kudung kaki, ni la kondom yang pak cik dia guna.. nak cover line plak.. ish!

rakyat Malaysia bijak said...

bodoh sombong, kaki fitnah, bertaubat la der!!

Anonymous said...

FITNAH LA APA NAK FITNAH, KLBOYZ BODOH TAKNAK NAK TAPIS-TAPIS, FITNAH JER LA..,TAPI KALAU BOLEH GUNAKAN FITNAH YANG LOGIK ORANG BOLEH FAHAM & BERFIKIR..
TANGGUNG SENDIRI....!!?

Anonymous said...

nih aku ajar nak menipu sikit,guna la photoshop lain kali.guna adobe photoshop CS5.baru lak tak kena bodoh bertubi2..aku pun nak tambah bodoh kuasa 7 utk ko.

Anonymous said...

kesian betul kt ko..aku tumpang simpati lar..sebenarnya ko tu yg GILA SEKS...!!!

Anonymous said...

Sudah2lah. buat fitnah.
Jangan ko bodoh2kan orang Melayu yang dah cerdik dan boleh berfikir. Kalau ada yang masih percaya lagi, tu aku tak boleh buat apa.

Anonymous said...

AGAKNYA INI KONDOM YANG KO PAKAI MASA MAIN DENGAN MAK KAU YA...

Anonymous said...

mana dia tuan punya blog? tengah cari idea lain nak mengencing ke? senyap je... dasar umno bongok, anjing suruhan pulak bangang.

Anonymous said...

ades..nk fitnah pon len kli gne la akal skit..mmg mgkuk jambn btul ko nih..haha..

Anonymous said...

ni la pecacai KASTA RENDAH UMNO....otak sebiji macam lembu.nak kencing pun agak2 la,

UMNO kote said...

ko buka kamus bahasa Fiji, cuba cari makna perkataan bodoh

nanti kuar perkataan 'KL Boyzzzz'

Anonymous said...

ini bukan setakat bikin malu diri sendiri.. ini bikin malu mak bapak, adik beradik , tok nenek, termasuk la cikgu sekolah rendah admin blog ni...
kahkahkah..

BODOH!

Anonymous said...

tu kondom pak hang punya kot...cuba p tanya tengok betoi ka dak...

Anonymous said...

haha apa la BEBAL sgt blogger ni ! dibuat rakyat malaysia ni mcm BODOH sgt pula kan . hahah

gambar kondom tah mana kau jumpa dekat google tu kau kata kau jumpa kat DM . haha BANGANG !

celah mana DM ada PASIR ? kau mesti tak pernah pergi DM kan ? kesiannnn
nanti ada masa jgn lupe pegi DM .

Anonymous said...

ayyyoooo bodoh punya admin..!! pigi mati larr!!! lau nk edit pun, edit la btul2! ngaku ja kondom ni baru ko guna dkt bwah umah ko hentam anjing! memalukan UMNO btol la wk nie! ngaku ja pdidikan smpai darjah 3 weiii!! da bribu2 komen kt cni npa tak balas weii, ramai pminat ni boss!! mmg dasar pengecut org2 umno nie!!! hahahhahahhahhahahhahah!!!!

Anonymous said...

lau bodoh pn x yh la tunjuk kt org lain... ni spm pn x lpas ni.. fitnah je la kje nye... cm mne la kt akhirat nnt ni.. dunia kjp je.. akhirat 2 yg kekal...

HIDUP PR said...

bodoh punya budak, jangan tunjuk kebodohan sendiri dengan memperbodohkan diri sendiri, nampak sangat kau bodoh, tu lah ikut si puak umno lagi, ALLAHUAKHBAR!

Anonymous said...

Admin lebih bangang abadi dari Liverpool dan Nandos Albino.

Anonymous said...

"PEMBELA BANGSA & AGAMA ISLAM MENJADI TONGGAK UTAMA DEMI MARUAH BANGSAKU DIMASA HADAPAN,...bla bla bla".....Terang terang buat fitnah, ada hati mengaku pembela Islam. Waklu la.

Anonymous said...

apa punya bongok ADMIN nih..berapa UMNGOK + BE END bagi duit kat kau untuk buat kerja menipu nih?dah lama ke buat macam nih...atau kau nih spesis apa sampai nak burukkan bangsa sendiri??kau tahu kan dosa orang buat fitnah tu apa?kau sedar ke tak sedar waktu kau buat lawak bodoh nih?atau kau sengaja nak glamour dengan tabur cerita yg mengarut nih?aku nasihatkan kau bertaubat sebelum terlambat...!!
Baghalll...

Anonymous said...

nasib baik aku bukan UMNO....klo tak..malu wei ada mangkok mcm ko (blogger umno).... tak pasal2 org cop MANGKOK HAYUN BEBAL... PENUH DGN NAJIS2 LEMBU NFC...hahahaha

baik hang bertaubat la dr dok fitnah org lain..... kot2 hang mati kena langgar dgn lori tahi or lori bawa lembu NFC b4 bertaubat kot.... hehe

Anonymous said...

cam mana pulak dgn masalah pembuangan bayi....boleh tolong jawap sapa yang salah...
http://adf.ly/7eITS

Anonymous said...

weh mangkuk org bodoh pon tahu kau nie lagi bodoh dari dia

Anonymous said...

sori bro...ade yg byar ko ke ni?klau ade,jgn la sbab duit ko sngup tempah neraka utk wat fitnah akhir zman camni ea...

Anonymous said...

kesian. nak menipu tapi tak pandai

Anonymous said...

lagi bodo dari lembu

Anonymous said...

blogger ni membuktikan bahawa kata2 mamak kutty tu betul...yg bangang2 masuk umno...n yg cerdik2 masuk PR...betul da tu..x silap da hahahahaha FREE je kena maki ..sampai xleh nak balas pe2 tuan punya blogger...ntah2 kondom dia kot...org da bosan la cite seks seks seks seks ni...nampak sgt di buat2...yg dok highlight seks seks seks..hahaha mana x bosan nya...sekali duaorg org percaya lagi...kalo da berkali2...nampak cam buat2 je hahaha...dalam blog ko ni kan..di sebabkan ni 1 je..apa2 post dr blog ko yg lepas2 automatik xdak org percaya da...nak aib kan org..allah tunjuk aib ko la ni jugak hahahaha padan muka

Anonymous said...

hahahaahahahahhahahaha

ni blogger lembu tahap kuasa 2 nih

hahahahahahahahahhahahahaha

bodoh melampau-lampau

hahahhahahahahahahahahah

nak nipu pon agak2 la bro

hahahahahahahhahahahahhah

lawak kondom...aka lawak shafie bedal

hahahahahahahahhahahaha

Anonymous said...

BRO KALU NAK EDIT GAMBAR BAGI TAU GUA BOLEH TOLONG EDITKAN BAGI REAL SIKIT........

KESIAN PLAK GUA TENGUK LU NIE.... SERIUS... GET A LIFE BRO...

Anonymous said...

Terserlah kebangangan mu wahai pencacai najib . Buat malu melayu la weh .

apishz said...

memang pukimak hanjeng tol blogger umporno nie tak abis2 dengan cerita seks! lol

aponismanis said...

ADMIN KENAPA SNYP JER,,BERANI KERANA BENAR..KLU STAKAT TAIP CETER PANJANG LEBAR TP BETUL NYE TIDAK BAIKLAH P MASUK LUBANG KUBUR JER,,

Anonymous said...

Level penipuan yang macam ni la korang "penganut UMNO" percaye. Xpe you all can just stay stupid forever & ever. Do urself a favor, g terjun bangunan je senang!

Anonymous said...

Jatuh la umno yob lepas ni . Kah kah kah

Anonymous said...

g la ambk quran ddk ngaji...nnt Allah syg...drp asyk cr laknat Allah jew...

WE ALL R ADAM ADLI said...

bila mana orang yang blajar x habis nak melontarkan fitnah tapi x reti nak photoshop tu, menampakkan keBODOHan UMNGOK, macam mana mozek leyh jadi pasir, ko guna penukul eh, pastu bantai mozek kat dataran merdeka tu, lagi satu, geng UMNGOK mana berani masuk dataran sorang2, berani dgn geng ja, gambar lain pon ko curi org punyer, len kali gi la sana kalo rasa hebat n kuat, sbb aku jamin, ko masuk dataran, x balik da punyer, UMNGOK SENTIASA BODOH, RASUAH BERMAHARAJALELA DENGAN UMNGOK, BODOH GILA BABI GENG UMNGOK NIH

UMNO Selamanya TOLOL said...

Akal ada tp letak kt kepala lutut...Mmg betul la Tun M cakap yg bebal2 masuk UMNO...tggal yg bijak pandai je masuk PR...Ada ke patut gambar pertama elok2 je, kt dlm bulatan tu xnampak apa2 pn...tp tgk gambar kedua knp mozek bertukar jd padang pasir plak? Takut la dosa fitnah ni...nk ampu pn agak2...

Anonymous said...

Umno Level : -9999

Anonymous said...

KL boy?? ko banyak makan taik ke??hahaha..anak pelacur ape ko ni..bodo xhengat!!!

Anonymous said...

admin woi...ko laaa pling bodo mcm lembu bodo dlm acara lembu bodo sedunia....fitnah btol ko ni..sial laa....

Anonymous said...

saya kagum dengan kepakaran admin dalam bidang Bodohsop nih... mintak tolong ajarkan saya juga.

:)

jing long said...

hahahaha... kelakar laa puak2 UMNO nii... terselah kebodohan derr.... HIDUP UMNO!!

Anonymous said...

wah,ramainyer komen..Banyakla duit blogger nanti,tp duit haramla.. btaubatla... xyah sokong PR pun xpe, tapi jgnla wt fitnah mcmni..

Anonymous said...

Qulil Haq Walau Kana Murra - Berkata lah benar sekalipon ia pahit. Kalau betol kau cakap benar, kenape tak blas komen diorang? takut? nak takut ape? kalau dah post camtu, jawab la setiap seorang nya comment. adoyai. Allah memberikan kite 'aqal utk berfikir, bukan buat fitnah. jangan pulak orang kate kau takde 'aqal, nanti same macam binatang. Sudah2 la tuh, bertaubatlah admin. Jangan mengejar dunia semata2. Tak nak sokong pihak pembangkang takpe, tapi fitnah ketepikan. (Nasihat utk si Admin). Nak tipu boleh, tapi depan Allah nnt jangan harap :)

Ejad Fotopoyo said...

dia amik gmba kondom tu dari sini. bahahahaha kantoi

http://redcarproperty.blogspot.com/2009/04/party-remnants-behind-rose-scharlin.html

UMNO laknatullah said...

tuan nye blog ak doakan ko mati eksiden perut terburai. org bodoh bebal cm ko xperlu idup kt dunia ni. ko bi bodoh tahap babi.

Anonymous said...

tuan2 saudara2 semua. maafkan lah admin ni. sudah terbukti ke BUDUH an dia dengan perbuatannya sendiri. tinggalkan la blog2 pencacai dan beralih lah ke blog yg lebih bijak. tinggalkan komen disana dengan komen yang membina semangat dan azam untuk meMERDEKAkan semula negara MALAYSIA ini. Ayuh!!

Anonymous said...

Bodoh, mana Nuffnang?
Dah elok2 tarik beribu orang masuk sini tapi tak reti letak iklan nuffnang.
Bangang!

Anonymous said...

Hahahaa..... Tak cukup ilmu lagi nak menipu si pencacai umno nie... Pergi bertapa dengan pak hang si najib tue!

Anonymous said...

Pantat mak kau lah berkurap......

MsXyda TuLyza れおたいが said...

Anonymous said...
Bodoh, mana Nuffnang?
Dah elok2 tarik beribu orang masuk sini tapi tak reti letak iklan nuffnang.
Bangang!

April 21, 2012 4:07 PM

aku sokong ko anon..kl boyz nape ko x letak nuffnang?? ramai doe msk blog ko.. at least leh dpt duit gak ko nye citer nie.. hahahaha

Anonymous said...

woi admin bahalol..!! mana nuffnang ko lahanat..? aku nk tlg klik nie xjmpe plak..bt blog mcm nak mampos, tp bodo..!!cite ko sume tahap longkang,satu klik nuffnang je yg aku bleh bg kt ko kalo ada pon..! shit!!

mijae said...

bahangong

Anonymous said...

Bapak malu dengan ko mana nak letak muka

Anonymous said...

Saya selaku bapak Mamat ni memohon maaf pada anda semua.... Dia memang gini... Xtahu la pakcik dia dibayar berapa... Pakcik malu sgt dgn dia ni... Dok asyik kantoi jer... Dulu suruh jadi badut xnak katanya takut org gelakkan dia tapi tgk sekarang org gelakan dia juga.... Adoiii malu bapak

Anonymous said...

SAHH...BODOH!!!!!!!!balik la p berguru dengan Datin RM mcmna cara2 nak menipu.....

Anonymous said...

Admin blog ini seorang yang penipu, sudah2lah menabur fitnah tu, diakhirat kelak tak terpungut dosa2 fitnah tu. Ada ker gambar yang dirujuk tu dicilok dari website lain, ini buktinya, gambar seluar dalam tu adalah cilok dari website http://redcarproperty.blogspot.com/2009/04/party-remnants-behind-rose-scharlin.html

AFK

Anonymous said...

tu kondom bapak admin tercicir kot hahahha

Anonymous said...

Kah kah kah. Bejaya juga bloger membuat semua puak Fukatan mengomen blognya. Laku habis. Tengok bila bagi peluang. puak fukatan komen gila. Nampak pula ia memang fitnah. Memang lah kondom tu atas warna lantai yg beza warna. Jadi sah lah bila tak berani pula nak komen bila kunyit bisektual itu suatu realiti. Jadi yg kunyit tu suatu ya benar le ye. Kah kah kah. Dah dibuktikan.

Anonymous said...

Minta maaf semua dgn apa yg saya nak tulis ne. Memang semunyapun
Bangan termasuk aku yang hahahhahahah

Anonymous said...

org umno tengok fitnah camni sure diaorg suma percaya.... sebenarnya mozek tu student yg bawak, nak balik diaorg angkat balik la... itu pasal jumpa kondom bawah mozek...

Anonymous said...

ramainya maki2 ko bodoh..so bawak2 lah bertaubat dari fitnah orang je tau........

Anonymous said...

Bangang tahap gaban.

ibun_jogho said...

http://redcarproperty.blogspot.com/2009/04/party-remnants-behind-rose-scharlin.html

try klik link d atas. nampak mcm gambar sama je..

Anonymous said...

Pfftttt...sodihhhhhhhhhh

revolusi said...

terkantoi di sini..hahAhahaha BODOH!!! TGOK LINK..http://redcarproperty.blogspot.com/2009/04/party-remnants-behind-rose-scharlin.html

Anonymous said...

keldai pun bijak skit dari ko la..

Anonymous said...

kecian...tag line best kata agama dipertahankan tapi dok jadi serupa orang munafik,agama dok tolak,fitnah tak abis 24 jam siang malam,batol la kata mat saller like father like sun,buka presidennya saja bangang,sampai kepencacai bawahan pun bangang gak.

Anonymous said...

huh..sttmnt bukan main "AGAMA ISLAM MENJADI TONGGAK UTAMA DEMI MARUAH BANGSAKU DI MASA HADAPAN"...ko rse fitnah yg ko buat nih slh satu ajaran islam ke..dh latue ko buat fitnah sesama islam plak tue...nih la org sebut islam dlm kad pengenalan je..tp hati ko kosong....

Anonymous said...

Apela BANGANG punyer blogger.. Ko sekolah dlu darjah brape? 3? 2? Tak pon sampai tadika je.. Kalo nak MENBOHONG pon, edit la elok2 gambar 2 sial..! Kesian mak bapak ko habis duit anta ko mengaji.. Ape yang ko dapat bile ko buat mcmnie?? Sejuta? 10 juta? 1 Billion? Taubatlah.. Sesunguhnye ALLAH itu MAHA PENGAMPUN..

Anonymous said...

admin baca komen maki berbakul2 sambil mancap n pancut kat muka sendiri..puiiii..kasi malu mak bapak jer dgn kebodohan tahap neraka jahanam.

Anonymous said...

PEMBELA BANGSA & AGAMA ISLAM MENJADI TONGGAK UTAMA DEMI MARUAH BANGSAKU DIMASA HADAPAN <---- TUKAR LA BRO..
X KENE NGN FITNAH YG KO WAT 2..WAT MALU ORG ISLAM JE..

Anonymous said...

Tuan Blog...
Tolong beri penjelasan atas perkara ini. Komen2 yang menghina UMNO kerana tulisan dan gambar yg tuan postkan tu kurang jelas. harap sangat2 tuan dapat perjelaskan perkara ini. Terima kasih

Anonymous said...

woi bamnatang, bodo tahap babun mu ni..mu ingat org lain buta kayu mcm ge mu ke? wat gok fitnoh hok logik skit..

Zulhilmi said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

berdosanye.. tak takut masok neraka ko!!. kalao memang nak masok tu!!!
Fitnah la lagi!

Anonymous said...

Yang baca yang komen yang edit gambar ne termasuk la aku semuanya bebal ge layan blog ne buat apa aduhai.

Anonymous said...

Yang baca yang komen yang edit gambar ne termasuk la aku semuanya bebal ge layan blog ne buat apa aduhai.

Anonymous said...

Blogger bangang dan bodoh tahap ke7 ni x berani dah nak update blog dia...kikiki....padan muka ko blogger umngok....sampai ke tua lah ko kena kutuk bodoh, bangang, stupid, lembu, pencacai....kesian aku kat ko kan

Anonymous said...

pembela bangsa dan agama islam konon????

PEMBELA BANGSA & AGAMA ISLAM MENJADI TONGGAK UTAMA DEMI MARUAH BANGSAKU DIMASA HADAPAN, TANAH ASAL-USUL TIDAK KU LUPA, PUSAKA MOYANG ADAT KETURUNAN DIPERKEKALKAN DAN DIJAGA AGAR KEKAL SELAMANYA...., KESETIAAN PADA RAJA DAN NEGARAKU...., AGAR BANGSA KU DISEGANI DAN DIHORMATI DITANAH KEMERDEKAAN INI.
MALAYSIA....., KAU LAH KEBANGGAAN BANGSA KU...!!!

Anonymous said...

Your style is really unique compared to other people I have read stuff from.
Thanks for posting when you've got the opportunity, Guess I will just bookmark this web site.

Feel free to visit my site - play rainbow riches free online

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...