PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Thursday, April 28, 2011

ANWAR IBRAHIM, YAHUDI, JAM OMEGA DAN VIDEO SEKS PORNO





Macamanalah keadaan Anwar hari ni, adakah semuanya berjalan macam biasa..?? Ataupun luar biasa kerana semalam video seks Anwar dah jadi pecah panggung, bermula tengahari ia dimuat turun di YouTube.

Time tu, KLBOYZ tengah menghayati filem Part 2 Porno Anwar yang juga sedang dilayari berjuta orang. Tapi tahu je la puak Yahudi ni, mesti nak "defend master" dia.

Bila cuba dilayari semula, dah kena deleted oleh YouTube. Menunjukkan mereka ni Puak Pakatan memang hebat dalam melayarkan internet tetapi oleh kerana kekuatan Puak Pakatan membuat sembahyang hajat yang telah dilakukan dimasa lampau bersama Anwar dan pemimpin Pakatan PR mereka, maka Puak Yahudi pun terpaksa akur tak dapat nak mengekang kebenaran yang Allah perlihatkan sebagai contoh teladan kepada semua umatnya.

Jadikan lah pengajaran disini bahawa jangan dipersendakan Agama dengan politik. Anwar memang berpolitik dengan segala-galanya, agar rakyat tergoda terpesona dengan ayat yang keluar dari mulut Anwar.

Lidah tak bertulang, Anwar boleh katakan apa saja tapi apabila ditanyakan soalan ataupun ditunjukkan bukti, Anwar pusing perkara lain pula.

Disoal tentang Jam Omega, dijawap nama Altantuya, kekasih Anwar dulu dimasa dalam kerajaan. Bila disoal terhadap kes liwat, dijawapnya konspirasi sedangkan kes bersabit dengan orangnya sulitnya sendiri.

Tanya lain, Anwar jawab lain. Kaki Spin tak tentu arah, kejap kekiri kejap kekanan.

Semalam bagi membantu siasatan polis yang sedang dijalankan sekarang, sekali lagi Datuk Escay dipanggil untuk menyerahkan DNA di IbuPejabat Bukit Aman.

Rasa-rasanya, adakah kali ini jikalau Anwar dipanggil untuk memberikan DNa terhadap kes isu video seksnya pula bagaimana..??

Adakah Anwar akan menggelabah mengatakan Konspirasi lagi..??

No comments:

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...