PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Tuesday, June 26, 2012

22 PERKARA YANG HARUS RAKYAT KELANTAN SEDAR..!!!Rakyat sebenarnya kurang bersetuju pendekatan BERDEMOSTRASI, BERPIKET dan Himpunan Jalanan silih berganti dalam menyuarakan TUNTUTAN dan DESAKAN.

32 NGO mengerah ribuan pengikut MENENTANG dan MENUNTUT untuk TGNA sebagai Menteri Besar dan KERAJAAN PAS bertanggungjawab akan segala kepincangan dan kelemahan dalam 22 tahun pentadbiran KERAJAAN GULA-GULA.

Ini manifestasi RAKYAT KELANTAN yang merujuk tindakan TGNA yang sanggup merasuah dan menaja pengikutnya untuk tunduk dan mengikut telunjuk AMBIGA dan CINA DAP untuk berdemostrasi, Inikan pula HIMPUNAN SEDAR yang diketuai oleh orang-orang ISLAM dan Pemimpin NGO Rakyat Kelantan.

Mungkin ada kepentingan akan DESAKAN kumpulan-kumpulan ini untuk BERHIMPUN 26hb Jun dan takkanlah orang yang dianggap oleh TAKSUB-TAKSUB PAS yakni 'paling Berilmu dan Paling Islam' seperti TGNA ini untuk turut sama menaja himpunan SEDAR nanti, lagikan AMBIGA dan CINA DAP, TGNA boleh sokong, inikan pula sejumlah RAKYAT KELANTAN yang inginkan penjelasan.

Namun, demostrasi bukannya penyelesaian terbaik ISU KELEMAHAN PENTADBIRAN Kerajaan GULA-GULA PAS.

Cuba nilaikan sebaiknya...!!!!

No comments:

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...