PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Sunday, April 17, 2011

PENGUMUMAN DARI KEMENTAH – TINDAKAN TERHADAP KOLONEL AZMI





Berikut merupakan kenyataan itu, Leftenan Kolonel Azmi Zainal Abidin yang dimaksudkan oleh Raja Petra Kamarudin adalah seorang pegawai Tentera Darat yang kini berpangkat Kolonel dan telah melepaskan jawatan Timbalan Ketua Anggota Tentera Cawangan Khas sejak 14 Jan 2008.

Pihak Angkatan Tentera Malaysia(ATM)ingin menegaskan bahawa maklumat yang disampaikan oleh Kolonel Azmi Zainal Abidin kepada Raja Petra Kamarudin adalah palsu dan tidak pernah wujud dalam simpanan ATM.

Baca seterusnya disini MILITARY OF MALAYSIA

16 comments:

Anonymous said...

ANWAR AL-TANTUYA @ AL-JUBURI... haa haaaaa.... padan muka.

AbangRM said...

Org macam ni tak boleh duduk dalam ATM...tak boleh dipercayaan...betul atau benar maklumat beliau tak penting...tapi dia tak boleh simpan rahsia....ATM tak tabur fitnah....orang macam ni yang tabur fitnah....kalau berlaku peperangan hancur negara dibuatnya...

Anonymous said...

Orang macam ni terajang terus dari ATM. Jangan pilih bulu. Pegawai tak berguna langsung.

Hahn said...

Padan muka. Terimalah akibah dari perbuatan kamu tidak lama lagi.

Masa buat dulu kamu dah tahu risikonya dan tentu ada jalan penyelesaian yang kamu telah fikir masak masak.

Celaka punya Anjing Kurap tentera.

Anonymous said...

Orang macam ni lah punca segala masalah, kemudian kerajaan yg kena tuduh macam2, golongan hipokrit mcm ini sebenarnya banyak dlm perkhidmatan awam, insaflah sebelum kena tindakan dan jgn lupa Yang Satu di atas sentiasa memerhati anda..

tiara said...

anon 11.59am...salah tu...kena tambah sikit lagi...ANWAR AL JUBURIT! baru ngam

Anonymous said...

dia ni kena simpan kt dlm ISA smpai mampus sbb pada dia ada bnyk rahsia besar kerajaan. Sbb dia pernah jadik Ketua Pegawai Risik (PS1) so bnykla yg dia boleh access. Tidak mustahil dia akan/sudah menjual maklumat kpd negara jiran. Haramjadah punya pegawai...tembak jer.

Anonymous said...

TENTERA YANG LARI MEDAN PEPERANGAN BOLEH DI TEMBAK ,BEGITU JUGA TENTERA YANG BERPALING TADAH HUKUM TEMBAK JE.....

Anonymous said...

Seorang Pegawai Tentera yang lansung tidak profesional. Dia harus bayar harga yang lebih mahal untuk perbuatannya supaya menjadi pengajaran kepada mana-mana saki baki pegawai serupanya.

Anonymous said...

Kerajaan harus waspada kerana species macam pegawai tentera ni aku rasa ramai. Dalam jabatan lain pun ada, tak mustahil.

Ada kawan kita tu kata tembak aje, ape pulak, kekadang orang macam ni naik pangkat lagi laju, itu yang heran tu bin takjub tu...

Anonymous said...

Aku sokong tembak je sijembalang malaun seko tu. Aku memang geram betoi. Macamana mana la dia dapat pakai pangkat tinggi macam tu...

Anonymous said...

cuba datuk seri najib tengok keliling perkhidmatan awam pun byk yg mcm kolonel ni,,,sebab tu byk perkara berlaku seolah olah,,,nak org awam marah kerajaan,,,

Anonymous said...

Salam,
Put him under military detention immediately, pending charges being laid on him, as at point of time he still can pass on military secrets to the enemies of the nation and don't forget to put him under suicide watch too.The nation can't afford another scandal.He is plotting against the Prime Minister, a legitimate and a democratically elected Malaysian Government and being disloyal to the King. He is the ultimate disgrace to ATM,the nation and the Malaysian people.
Salam hurmat,
Patriot Callsign 2

Anonymous said...

Anwar Altantuya dah lepas ke London dengarnya. Mesti ada muslihat baru untuk di rancang tu. Senjata dh makan tuan. Nasib kau la Anwar Altantuya.

Kepada Kolonel yang dimaksudkan, fikir2kanlah kerosakan yang telah kamu lakukan. Semoga kamu mendapat hukuman yang setimpalnya sekiranya kamu di dapati bersalah. Lain kali fikir dulu sebelum bertindak.

Anonymous said...

Court Martial and Dishonourable Discharge !!!

Anonymous said...

dah pasti ke korang ni?....fitnah atas fitnah sama jelah dosanya..kita ni selalu menjadi hakim tak bertauliah..T_T bangsa melayu memang suka riot memberontak tak tentu pasal tanpa ada siasatan lanjut.macam anjing menyalak bukit.bangsa lain gelakkan kita...biarkanlah siasatan dilakukan dulu.. dah confirm beliau bersalah barulah korang bukak kedai kopi gosip sana sini.. menggelar orang dengan gelaran yang menghina dosa aw..kebenaran pasti akan terbukti, anwar sampai sekarang tak buat press statement kata 17hb.. mana??so sini dah nampak siapa yang menipu..yang jadi mangsa adalah nama yang dipetik oleh RPK.selalunya telefon buruk tak boleh percaya, ni tak sebab kawan, dia percaya bulat2 sedangkan tak pernah jumpa pun orang yang dimaksudkan.macam mana boleh buat SD tanpa bukti kukuh? then senang2 tukar SD?now alasan nak balik kalau tuduhan ditukar..ceh..lu pikir lah sendiri.. dah kena trap ngan kawan baik now nak trap orang yang dia tak kenal & tak pernah jumpa...

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...