PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Tuesday, June 26, 2012

PERBEZAAN KETARA ANTARA PR DAN BN..!!!



Inilah perbezaan yang amat ketara dan nampak sangat, kalau rakyat tak nampak juga memang bodoh dan benak tak boleh berfikir kerana otak terlalu kecil tak boleh nak fikir panjang..!!!

Benda sebegini pun tak leh nak fikir, dah terang takkan nak bersuloh lagi..??

Pencacai PR semua Akal lembu....!!!

15 comments:

Anonymous said...

blogger yang bodoh.
duit yang BN bg kat rakyat tu pun duit rakyat jgk.

pas kutip duit sebab pas memang memerlukan sumbangan. pas bukan kerajaan pusat pun. pas mana ada duit sendiri.

apasal? duit yg BN bagi tu duit2 bisnes yang BN buat ke? dari mana datang duit BN tu? BODOH

Anonymous said...

Aiii...senangnye nak dapat duit. Orang lain berusaha nak dpt duit, dia nak duit boleh main mintak2 je....nak buat jalan pon minta duit rakyat, habis duit yang dok memerintah kelantan selama ni pegi mana. Dgr cerita macam2 buat untuk majukan kelantan, tapi takkan dah 20tahun masih duk minta duit rakyat? Takkan kerajaan kelantan takde minta cukai dengan rakyat kelantan kot? muahhahahahah...senang betul puak2 ni memerintah, kalau ada masalah boleh gunakan alasan bukan kerajaan pusat? Yang depa dok memerintah 4 negeri tu apa?

Anonymous said...

Ko lagi bangang.. Klau ko guna istilah duit rakyat, so kedai2, supermarket n lain2 bisnes tu mcm mana pulak? Tu pun duit rakyat ke? P mengaji psal cukai n pendapatan negara dulu br bleh menyalak mcm babi kt cini..

Anonymous said...

Semua adalah duit rakyat kecuali duit Kohilal, duit tabung Memali, duit riba Dinar Kelantan. Sebab tu semua duit mak bapak N.Ajis dan Hadi yang PUNYEEE...!!!!

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Servant of God said...

Anon June 26, 2012 1:41 PM,

Duit rakyat yer? Jangan setakat ulang apa orang lain ulang laa, wahai manusia.

Duit kerajaan Kelantan tu bukan duit rakyat ke? Kalau duit rakyat, kenapa air kat kelantan masih macam teh tarik?

Duit rakyat kalau tak ditadbir dengan baik, tak jadi apa laa samdol. Itu pun tak faham2 ke?

Anonymous said...

Nak buat camne lagi, dah otak sebesor otak tupai, mane reti mikior nyer!!!

Anonymous said...

Anda mesti tak terkejut bila melihat YouTube ini :

http://www.youtube.com/watch?v=XMvkU9Cmk5g

Tengok jangan tak tengok, baik punya....

Anonymous said...

duit rakyat...itulah istilah yg pemimpin PR guna untuk memperbodohkan pengikut2 mereka yg mereka tahu bodoh dan malas membuka minda untuk berfikir....

hangkedee said...

Anon 2,02 kenapa tak mahu tolong juak juak hampas kamu kan banyak duit bantulah Hampas.Pok nik beri duit kepada orang Asli bukan Rasuah.derma.keh...keh ...keh walharmu wal halal ku.22 tahun telan air teh kini nak tapau duit rakyat buat jalan kalau macam itu tak usah lantik ketua tak apa.kasihan rakyat kelate di perkuda dan di perBabikan oleh Dapig.

cifut said...

Anon 4:41,
Ok, klu nak sgt gunapakai istilah duit rakyat tu, mari kita buat semula tajuk artikal ni.
"PERBEZAAN KETARA: BN pulangkan semula 'duit rakyat' pd rakyat, PR mintak duit dari rakyat walaupun dh rembat byk duit rakyat"

Anonymous said...

pr bodoh piang...

Anonymous said...

pas babi, hanjing...!!!

kuala lumpur said...

tn anonymous, kalau takdak duit jgn berpolitik.... tengok cermin/muhasabah diri.... tolong jgn susahkan dan terus-menerus menipu rakyat...... nafsu je lebih tp yg selebih-lebihnya hampas!!!.... oi! dah 50 thn lebih tu hidup dgn menjual rakyat............ balik le ke pangkal jln..... elok tu!!! lani highway ke syurga pun dah mula nak buat.... cantik!!!

WeTakingOver said...

PAS, TOLONG MULA SEDAR DAN BELAJAR YANG MANUSIA INI ADA AKAL!!!

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...