PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Tuesday, June 12, 2012

GAMBAR NIK AZIZ ZAMAN AGO-GO DULU..!!!



Inilah gambar dizaman Ago-go dulu, lebih rock dan kacak merambu. Asal usul seorang ulama politik pemimpin Kelantan, bukan apa, janganlah mengata orang lain tu teruk sangat.

Kerana kita ni sesama manusia, ada kelemahan masing-masing. Bukan Anugerah tuhan seperti nabi dan rasul ye..!!!

Tolong jangan campur adukan agama dengan politik sehingga perlu bersumpah Be"ah PAS untuk menjadi ahli PAS yang dijanjikan syurga gamaknya. Akhirnya terjatuh talak terhadap isteri apabila bercanggah pendapat sesama pemimpin sendiri kebelakangan hari.

Sapakan tahu, sedangkan lidah lagi tergigit..!!! Kerana PAS termakan diri satu hari nanti..!!!

26 comments:

som said...

Ni zaman pak maon ni..haha

Serba Hijau said...

Kalau dah Ulama itu sejak kanak2 lagi Allah swt dah tujukkan hidayahnya.

Tapi kalau Ulama mendatang ni sampai kahwin pun belum nampak alimnya.

Nik Aziz ni tak jadi Raja hari-hari, jadi Raja sehari pun cukuplah.

Untuk membenarkan perbuatanya bersanding, mempamerkan isteri kepada yang bukan mahram, siap dengan rambut tingginya semua dibolehkan oleh Mahaguru Nik Aziz.

Adios! Mahaguru Dewata Raya.

Anonymous said...

Gambar silam ini hanya menjelaskan satu perkara ...

Nik Aziz ini adalah seorang manusia opportunis yang menggunakan Islam untuk meraih keuntungan dalam politik.

Anonymous said...

woi admin bengap..ni bukan gmbo nik aziz la..ape la bengap sangat admin ni..

Anonymous said...

Assalamualaikum ,


Dalam keghairahan untuk memaparkan berita yang "ada habuan dan kepentingan",jangan lupa merenung nasib yang dikau bakal lalui di akhirat kelak.Tunjangilah berita mu itu dengan akhlak dan peradaban yang telah digariskan didalam Al-Quran dan Sunnah.Berita yang belum pasti kebenarannya ,usah disebarkan kerana dibimbangi kelak akan melontarkan diri-mu ke neraka "Hawiyah" yang paling hebat seksaannya.

Anonymous said...

Assalamualaikum,

Sekadar peringatan bagi yang lupa." Wahai orang-orang yang beriman hendaklah kamu jadi orang-orang yang selalu menegakkan (kebenaran) karena Allah, menjadi saksi dengan adil. Dan janganlah sekali-kali kebencianmu terhadap sesuatu kaum, mendorong kamu untuk berlaku tidak adil. Berlaku adillah, karena adil itu lebih dekat kepada takwa. Dan bertakwalah kepada Allah, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang kamu kerjakan" –(Al-Maidah: 8)

Ali said...

Hooo bilo keno atah bate idong baru ingat Tuhan kalu dok sene-sene kato ore "kapir". Mahar Nabi Adam dan Hawa adalah "Salawat Kepada Nabi (Rasulullah) sebanyak 70 kali" Nur org baik-baik bermula dari Nutfah. Kalu mace ni supo hok ore rama-rama la...

Anonymous said...

PAS memang babi. Kalau BAPAK KAFIR LAKNAT TOK GARU NIK NAJIS BABI diorang tu cakap UMNO kafir boleh plak? Kalau dia yang sebijik perangai iblis menunggang Islam ikut nafsu sendiri tu kena cap bapak kafir, tau plak marah. BODOH punya penganut ugama PAS. Bangang tak sudah2. Sampai mampos la korang jadi hamba abdi sial tak sedar diri untuk cina harbi.

Anonymous said...

Semua bodoh... tgk link ni ... http://ruangbicarapriamalaya.blogspot.com/2010/12/lagi-bongkar-fitnah-penyokong-umno.html

Anonymous said...

korang admin dn pengikut umnongok yg bodoh, memang lubang neraka la nasib korang, fitnah tak abis2...aplah punya nasib korang ni tak sedar2 diri lagi...

Anonymous said...

KLBOYZ yg lahanat punya manusia...nak buat fitnah bodoh, aparaaa!!! haramjadah korang ni...paham tak bahasa aku ni??

Anonymous said...

HEK ELEH GAMBAR ATOK NKO YG MENINGGAL
DITEMBAK JEPUN TU NKO NK BUAT MODAL..
KESIAN NKO ADMIN..KLU DH TAK CUKUP ILMU TAK YAH LA NK BERBLOG POLITIK..BUAT MALU JE..NKO NK BERBLOG PUN BIAR NMPK BIJAK SIKIT NGOK.

Anonymous said...

Bro, lu dah silap terkam. Itu gambar bukan Nik Aziz Pulau Melaka, Kelantan, Ulama Kafir Ahli Kitab.

Itu gambar Nik Aziz, Kuala Terengganu, bekas Pegurus Besar Sumber Manusia Bank Bumiputera (kini CIMB).

Nik Aziz dalam gambar tu, adalah veteran UMNO dari zaman Tg Razaleigh Hamzah lagi. Belia kini pemilik firma yg kendalikan kursus2 kepimpinan Dale Carnegie.

Harap tarik balik gambar. Salam

-- DinJoki

mohd. natar said...

... waduh hensem dan cute juga Pok Nik dimasa muda dulu ye!. Nasib baiklah si Anwar tu tak jumpa dia dulu. Kalau tidak tentu dah kena balun punye.

Ini membuktikan ianya hanya seorang ulamak jadian...

izzat hassan said...

kenapa sebar berita palsu ni admin, sy penyokong tegar bn rasa malu amat jika admin berkelakuan budak2 tak cukup umor, jgn kerana duit admin jadi camni, wassalam. semoga dosa admin diampunkan Allah.

Anonymous said...

Kesian siot gambar arwah opah dgn datuk admin rupanya. Hahahaha

Money Miner said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Bengong punyer admin..mu tuh tinggi sgt ke agama sampai nk tuduh ulamak nih..??? kau knl x siapa dia tuh??? dia ada kacau ngko ker??? dia ade mintak duit ngn ko ker?? bile la ngko nk g mintak maaf ngn dia?? aku bangga dgn Ayah Nik...

Anonymous said...

yg aku taw, lagi banyak korg fitnah nik aziz, lagi banyak org sokong dia...fitnah lagi, yeah! org bodo mcm admin je yg percaye .

Anonymous said...

korg yg cm SIAL sbnarnye .
pandai2 jek tuduh nik aziz .
yg maen tuduh2 ni mmg xde agama .
dia la pemimpin agama sebenar . kalau korg nk bandingkan dgn dye yg dulu, korg lagi teruk sbnarnya tau tak ! setiap org boleh berubah ! bukan lahir je da jadi ulamak . sekurangnya dye lbih tau psl ilmu islam . bukn mcm UMNO sial ! gila kuasa ! gila duit ! aq bukannya ska sgt politik ni tp aq mmg tabik ngan NIK AZIZ !

Anonymous said...

PERANGAI RASULULLAH DULU TAKLAH SEPERTI NIK AZIZ SEKARANG. SI TUA KUTUK NI RIAK, TAKABUR, UJUB, SUKA MEYUMPAH SERANAH, MENGKAFIRKAN ORANG, MEMECAHBELAHKAN UMAT ISLAM. KALAULAH NIK AZIZ BERADA DI SINGAPURA, TENTU DIA AKAN MENYENTEL GIGINYA DENGAN TEMBAKAU SAMPAI MULUT & AIR LUDAHNYANYA MENJADI MERAH!!! JAWAB -
- nik aziz sentel

Anonymous said...

Pembetulan
SENTEL = SENTIL

sorry beb, salah spelling. Ikut ejaan baku!

Anonymous said...

ADA MANA-MANA PUOK PAS YG NAK JAWAB?

Anonymous said...

Nauzubillah! Eh, remove la gambar dgn post ni, Tn Guru Nik Aziz tu dari kecik dok belajar agama, dari tahun 60an mmg dah beserban, kalau ye pun lain2 fahaman politik, jgn la jauh sangat menyimpang fitnah dia...

Anonymous said...

Suruh Nik Ajis Sumpoh...itu bukan gambo dia...

Anonymous said...

bodoh btol la admin blog nie...bkn nk selidik dlu...tw nk buat fitnah dan tambah dosa je..tu la kalo dh taksub sgt dgn politik, sampai org len sanggup difitnahkan semata-mata utk kepentingan sendiri...

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...