PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Wednesday, June 27, 2012

PAS DAH MULA CEMBURU ARTIS NI MASUK UMNO..!!!



Apabila ada artis masuk PAS mulalah nasib artis tu merundum macam dah terkena satu bala ataupun sumpahan tradisi PAS.

Malap saja selepas artis tersebut menyertai PAS, kalau dapat hasil pun, semuanya datangnya dari hasil berceramah bersama Puak PAS, sering meminta derma daripada orang ramai yang datang mendengar ceramah.

Kemudian sedikit hasil dari kutipan derma itu diberikan kepada artis tersebut mengikut jumlah penonton yang menderma. Banyak kutipan, banyaklah artis tu dapat..!!!

Kalau kurang penonton kenalah cakap saya berceramah kerana Allah Taa'la, jika tidak malu nanti..!!!

Tetapi jika artis masuk UMNO, tak perlu nak berceramah-ceramah. Itulah kelebihan yang ada untuk artis jika menyertai UMNO BN, sungguh senang cuma isi borang UMNO dan pangkah BN semasa undi.

Semuanya senang dengan UMNO..!!! Jika dinilaikan, sudah tentu ramai artis bakal menyertai UMNO dari PAS yang sumbang dalam semua strategi rancangan mereka.

Andainya dahulu PAS riak dan takbur kononnya Amy Search bakal menyertai mereka, tetapi sekarang Nik Aziz menangis apabila Amy Search sendiri tak menyokong perhimpunan haram Bersih 3.0 yang lalu.

2 comments:

Anonymous said...

amy search dh masuk umno pun...

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...