PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Monday, August 22, 2011

ANWAR MEMANG MENUJU SUNGAI BULOH...!!!Seperti sudah dijangka peguam belaan Anwar yang diketuai oleh pemimpin ketua DAP pasti akan memutar belitkan fakta yang benar dengan melibatkan pula PM yang sememangnya tiada kaitan dengan sipemain bontot tegar Anwar, apa lagi yang nak dibuktikan Anwar Juburi ni mengaitkan hobi luarbiasanya dengan pemimpin lain.

Sudah terbukti ini bukanlah konspirasi sebaliknya mainan jenaka Anwar Juburi dan rakannya DAP untuk menutup kelakuan sumbang haram yang telah dilakukan oleh ketua jahanam mereka. Memang cukup jahat dan busuk hati sebegini ingin dijadikan pemimpin dinegara kita.

Banyak lagi pemimpin yang boleh kita pilih selain hantu durjana yang amat biadap ini, mengalihkan perhatian dengan melibatkan PM dalam isu permainan bontotnya. PAS pula sekarang seperti menjauhkan diri dari pasukan pembohong Anwar yang pakar membuat tipu helah untuk memerangkap rakyat agar terkeliru dengan tektik penipu Anwar AL-Juburi dan rakan arkap DAP yang senantiasa akan menyokong tipu helahnya untuk terus kekal berkuasa.

Tujuh saksi termasuk Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan isterinya Datin Seri Rosmah Mansor telah disapina oleh pasukan peguam bela Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk menjadi saksi pihak pembelaan dalam kes liwat Anwar.

Peguam si Karpal Singh DAP seangkatan parti setannya yang mengetuai pasukan pembelaan Anwar, memberitahu Mahkamah Tinggi yang mereka telah memutar belitkan tujuh saksi yang ditawarkan oleh pasukan pendakwaan pada akhir kes mereka untuk menjadi saksi pihak pembelaan.

Si Karpal DAP memaklumkan demikian kepada mahkamah selepas Anwar Juburi selesai memberikan kenyataan pembelaannya dari kandang saksi, untuk menjawab pertuduhan meliwat bekas pembantunya Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Saksi yang tetap dikaitkan oleh peguam DAP ni mengaitkan Najib, Rosmah, bekas Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan, bekas Ketua Polis Melaka, Datuk Mohd. Rodwan Mohd . Yusof, doktor Pusrawi yang memeriksa Mohd. Saiful, Dr. Mohammad Osman Abdul Hamid, jururawat Pusrawi Yazihan Jusoh dan pembantu rumah Indonesia, Suliati.

Begitu angkuh betul si peliwat ni, jikalau Anwar telah dikaitkan dengan 10 penama pemain bontot, takanlah seorang pun tak sangkut...mustahil je bunyinya...!!?

Cuba kita lihat video dibawah ni...

No comments:

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...