PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Friday, January 27, 2012

SELAMAT TINGGAL PAS...!!!Rasa tertipu dengan slogan yang gagal dilaksanakan oleh Pas, dua pemimpin parti itu di Teloi Timur di sini bertindak meninggalkan Pas dan hari ini memohon menjadi ahli UMNO.

Bagi mereka perjuangan Pas kini sudah terpesong daripada matlamat asal parti itu yang diasaskan untuk menegakkan perjuangan Islam tetapi parti itu kini menjadi kuda tunggangan DAP dan Parti Keadilan Rakyat (PKR).

Shahril Yahya, 45, bekas Ketua Penerangan, dan Roshdi Sobri, 35; bekas Setiausaha PAS Teloi Timur dan Majlis Ketua Kampung (MKK), bertindak meninggalkan perjuangan Pas bersama lebih 200 bekas ahli Pas dan penyokong parti itu yang mereka dakwa sudah terpesong.

Shahril berkata, dia kecewa dan kesal kerana Pas tidak melakukan sesuatu seperti yang mereka nyatakan dalam manifesto Pas dalam Pilihan Raya Umum 2008 yang lalu.

"Hingga kini Pas terutama di Kedah gagal melunaskan janji mereka kepada rakyat dan gagal sama sekali mengotakan kata-kata dan melaksanakan perjuangan Pas yang dilabelkan sebagai parti Islam,” katanya.

- SUMBER

3 comments:

Anonymous said...

TAKBIR............

Anonymous said...

DI DALAM DUNIA INI RAMAI JUGA YG
GRADUATE TINGGI-TINGGI.
TAPI RAMAI JUGA YG TAK BERAKAL
DI DALAM MENGENALI ISLAM DAN
BUKTI KEWUJUDAN ALLAH ITU SENDIRI.
JANGANLAH JADI BUTA HATI.
JANGANLAH JADI BUTA AKAL.

ADA PAKAR YG DIANGGAP TINGGI
ILMU BERCAKAPNYA PUN DAH TERTIPU.

JANGANLAH BANYAK KOMPLAIN LAGI.
NAK TAHU MANA PERMATA, KENA BELAJOR
ILMU PERMATA YEOB.

KALAU TIDAK, KACA PUN MU KATA
PERMATA YEOB...

JANGAN JADI BANGANG!! YEOB
MACAM PAKAR TU..

KELUOR YEOB, KELUOR...

Anonymous said...

TAHNIAH, ALLAH S.W.T DAH BAGI HIDAYAH KAT KORANG...JANGAN TERLIBAT LAGI DENGAN PARTI YANG BERTOPENGKAN PERJUANGAN ISLAM TETAPI DALAM DIAM DAN TERANG MEMBANTU MEMUSNAHKANYA..

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...