PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Saturday, January 14, 2012

BEKAS SETIAUSAHA SULIT ANWAR KATA KES SAIFUL BENAR...!!!



Anwar seharusnya ingat bahawa beliau terlepas tuduhan meliwat kerana cuma tak cukup bukti nak sabitkannya, kalau DNA, dah sepadan dengan DNA Anwar. 

Kena pula bekas setiausaha sulitnya dulu membuka pekungnya menerima Dana Yahudi untuk mengekalkan kuasa pemerintahan politik Anwar.

Sehingga sekarang mendapat tajaan untuk merampas kuasa tampuk pemerintahan, macam-macam agenda demontrasi jalanan dibuat untuk tegangkan situasi keadaan aman yang kekal dari dulu. 


Adakah demontrasi yang dilakukakan semua tu tak pancing pakai duit..??

Kalau begitu memang bodohlah rakyat kerana yang semakin kaya adalah Anwar, bukannya menyenangkan rakyat...!!!!

3 comments:

Anonymous said...

bagus le tu kan hebat bang non dah jadi pooojaan hati muslimat PAS kah kah bila Bang Non pancut nak bagi sampel DNA bole le muslimat PAS lap kan totey bang non....sian jijah yee...kah kah...pada muslimat PAS lap jer tau jangan lebih lebih...orang PAS ni yang bertudung dan berjubah bukan boleh caya sangat...kaki toron je....tak pe nanti tok guru adjust masuk syorga kah kah

Nam Ron said...

Sapa kenai mamat ni? Ini mamat nak cari makan dengan Umno ke nak jual jubur?..kahkahkah!..kalau nak jual jubur pergilah kat Nuar!...kahkahkah.... Ini mamat boleh keluar statement apa saja asalkan dapat RM.
Ini mamat sanggup tahan juboq kalau umno suruh tahan juboq. Ini mamat sanggup tutuh puki mak dia kalau umno suruh tutuh puki mak dia.

Kah kah kah kah..Fuck Off sama ini mamat kah kah kah

Anonymous said...

Nam Ron! Nuar suka jubor kau.Nama pun mcm Siam,tentu abg Nuar kasi byk duit kalau kau bagi dia toron kau.Puak Pas ngan PKR species sama jer.PAS ada Mat Sabun

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...