PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Friday, December 9, 2011

VIDEO PANAS UNTUK ORANG PAS..!!!PAS sekarang memang tak boleh pakai dah. Tengok bulan, nampak roket. Sebab DAP di atas PAS. Sebab itu orang kata DAP ganti PAS.

Kita tolak hudud PAS, bukan tolak hudud Allah. Untuk sesiapa yang belum tahu, sila rujuk draf hudud PAS, ternyata berlainan dengan hudud Allah.

Jangan mudah melenting dengan mengatakan sesiapa yang menolak hudud PAS bermakna menolak hukum Allah. Hudud PAS itu tak betul..!!!

3 comments:

Anonymous said...

Sebab tu kena pergiatkan lagi penjelasan perbezaan hudud PAS berbanding dengan hudud hukum dari Allah SWT. Kalau dilihat dari komen-komen tersebut diorang lebih banyak mempersoalkan cara penyampaian message daripada video tersebut.

Anonymous said...

sy kurang bersetuju dgn video klip diatas sb menghina hukum Allah..penebebit tersebut telah membuatkn rakyat fikir umno yg hasilkn video tersebut pdhal umno xpnah tolak pn hukum cuma blom tiba msa dilakukn dimalaysia ini.

Anonymous said...

apa ke bahlol orang buat video ni. x sensitif. jwngan main2 hukum Allah. tolong delete entry video ni. nnti orng kata umno yng buat.

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...