PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Saturday, November 19, 2011

BULLSHIT KAU ANWAR...!!!



Memang kaki auta la Anwar ni, kena dakwa kes liwat pun salah UMNO. Kena tuduh main perempuan China Doll pun salah UMNO. Agaknya kalau Anwar ni terkencing ataupun terberak pun salah UMNO gamaknya.

Tersalah makan pun salah UMNO juga, termain bontot pun salah UMNO, terkhalwat pun salah UMNO. Kalau boleh semuanya salah orang lain lah, kerana Anwar ni anak tuhan, tak pernah buat salah. Sempurna segalanya...!!! Bengong punya pemimpin...!!!

6 comments:

Anonymous said...

Bro...
u all prasan tak body guard Al Jub sama warna dan style dengan PM n TPM punya body guard from PDRM..
PM in the Making..
lawak lah lu anwar al jub

Anonymous said...

pakcik Nuar ni hasilkan anak bodoh bernama Nurul Coli pun salah UMNO jugak...

Anonymous said...

klip video ni terbaik broo ada ngngan godfahter punya filem aku suka sangat file tu selingan dari alpacino menjadikan klip ini jadi yang terbaik Tahniah broo....banyakkan lagi selingan ini...

anti bohmau said...

..."saya dimintak hadhir utk bagi keterangan...bla..bla...tapi ini satu lagi percubaan usaha khianat fitnah jahat..ble ble.. jalankan tugas sebagai ketua pembangkang dalam kegiatan politik yang SAH..."

poorah!
dia yg buat laporan palsu, dia kata orang fitnah! betulla kata anuar shaari tu bahawa nwar akan tetap salahkan umno & pihak lain selain dirinya yg suci murni tu atas apa saja kesalahan yg dia sendiri lakukan.

aku pun tak pelik kalau nnt bini dia ka anak dia ka dijadikan 'umpan', 'alat' atau 'mangsa' utk dia persalahakan umno... berhati2 semua orang.. ini bakal terjadi kpd manusia yg tidak pernah rasa berdosa ni!

ko orang ingat dia peduli kalau anak bini dia susah? dah lama dia susahkan mrk, dari dulu sampai kini dia heret anak bini masuk kancah masalah dia...anak jantan dia dah lama melepaskan diri. malangnya yg pompuan2 ni terpaksa ikut telunjuk bengkok dia tu!!

jgn hairan jika nnt anakbininya teruk menderita krn suami/bapak anu..ghairah ni! cita2nya terlalu unggul mahu jadi PM walaupun hakikatnya dia tahu sukar diterima akal!!

Anonymous said...

betul kata Zahid Arip , tak mustahil disuatau keadaan apabila hayat politik Anwar semakin tenat dia kan melakukan satu perbuatan yang impaknya pasti akan menarik emosi rakyat seluruh negara !!

tak mustahil !

a] Anwar akan mengorbankan salah seorang panglimanya [ Nurul , Azmin , Saifudin, mak lampir zuraidah , atau lebai PAS , atau tokong DAP atau sebagainya] lalu mereka mencipta teori dan cerita bahawa ianya dilakukan UMNo atau kerajaan malaysia !

b] atau pembangkang dengan nasihat dan bantuan pihak luar akan melakukannya diluar negara , kecelakaan terhadap anwar atau salah seornag anaknya ,lalu mereka mencipta cerita konon ianya dilakukan kerajaan!

dimaklumi anwar punya hubungan yang sanggat akrab dengan pihak NGO dari US dan agensi luar ,

tidak Mustahil !!

suatu masa , suasana dan keadaan itu akan berlaku !!

Anonymous said...

Di dalam kubur nanti pun dia akan kata umno yg menyebabkan dia menyondol depan belakang. Di padang mahsyar nanti pun dia akan tuduh umno jugak. Bila lah nak dapat hidayah dia ni.

--Ganasnyer--

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...