PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Friday, November 4, 2011

ANAK LELAKI ANWAR MENGAKU BAPANYA AKTIF MELIWAT...!!!Dah memang sah Anwar meliwat Saiful, cuma mahu dibuktikan dimahkamah saja. Dengan pengakuan anaknya Ihsan yang berada di luar negara sekarang masih tak mahu pulang kerana malu dengan sahabatnya yang diliwat bapanya.

Bukan apa, persoalannya adakah manusia berperangai sebegini harus diambil sebagai ketua untuk memimpin negara. Dah nampak sangat si Anwar ni kerana sifat tamak dan dendam ingin berkuasa sanggup mengenepikan kebenaran yang dibongkar terhadap dirinya.

Nak lepaskan diri dipersalahkan orang lain, salah diri sendiri tak nampak. Cuma nampak salah orang saja, seumpama lupa nak mencerminkan diri sendiri. Masalah orang walau sebesar kuman pun akan diperbesarkan, tetapi masalah tabiat buruk Anwar terus diselindungkan dari pengetahuan orang ramai.

Itu sebablah Kelantan bermati-matian nak laksanakan hukum hudud, sebab nak selamatkan si peliwat negara Malaysia daripada hukum undang-undang sedia ada sekarang. Jika diikutkan undang-undang sekarang nampak sangat Anwar memang bersalah melakukan sumbang haram dibelakang isterinya Wan Azizah.

Persoalannya, adakah Wan Azizah buat-buat tak nampak atau sengaja nak selindungkan kebenaran dari pengetahuan orang ramai..??

2 comments:

C L J said...

AnuWarLuth bin Ibrahim ???

Anonymous said...

Jangan mudah percaya .. selidik dulu ... sapa-2 pun boleh cakap macam tu ... benda ni kalau tak ada bukti tak boleh dijadikan fakta ... jangan terjerumus ke lubang fitnah ...

-Anon Hensem-

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...