PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Friday, July 8, 2011

PENUTUPAN JALAN UTAMA DI KL BERMULA TENGAH MALAM INI..!!!
KUALA LUMPUR 8 Julai - Beberapa jalan utama di sekitar bandar raya akan ditutup dan dilencongkan mulai pukul 12.01 tengah malam ini, demikian pengumuman Polis Diraja Malaysia (PDRM) hari ini.

Menurut laman sosial, Facebook PDRM, jalan-jalan yang terlibat ialah sepanjang Jalan Syed Putra, Jalan Istana, Jalan Bukit Petaling, Jalan Bellamy dan kawasan sekitar Istana Negara.

Jalan yang turut ditutup ialah sepanjang Jalan Sultan Hishammuddin, Jalan Lembah Perdana, Jalan Chenderasari dan kawasan sekitar Masjid Negara.

Jalan lain yang terlibat ialah kawasan sekitar Dataran Merdeka, Pasar Seni, Masjid Jamek, Dataran DBKL, Kompleks Sogo, Maju Junction, Masjid Kampung Baru, Jalan Kinabalu, Jalan Kuching, Jalan Sultan Ismail, Jalan Raja Laut, Jalan Sri Amar, Jalan Tuanku Abdul Rahman, Jalan Haji Taib, Jalan Raja Muda Musa, Jalan Raja Bot, Jalan Raja Abdullah, Jalan Dang Wangi, Jalan Munshi Abdullah, Jalan Gereja, Jalan Raja Chulan, Jalan Tun Perak, Jalan Tun Tan Cheng Loke, Jalan Sultan Mahmud dan semua kawasan berhampiran.

Polis meminta orang ramai memberi kerjasama untuk sentiasa mematuhi peraturan lalu lintas dan arahan semasa oleh anggota polis trafik yang membuat kawalan.

Polis juga menasihatkan orang ramai yang tidak mempunyai urusan penting di pusat bandar agar tidak memasuki kawasan berkenaan esok bagi mengelakkan kesesakan lalu lintas.

- BERNAMA

Memang betul celako lah perhimpunan "Bersih" ni, menyusahkan rakyat saja. Oleh kerana perhimpunan yang tak beermakna tu, habis semua tempat malam ni akan di buat sekatan untuk membendung pakatan haram jadah buat "Provokasi" untuk menyelindung agenda ketua pembangkangnya yang didapati bersalah isu seks rekaannya sendiri.

Habis rakyat semua diperbodohkan oleh fakta yang mengelirukan bagi mengalih pandangan rakyat terhadap isu seksnya mahupun kes "Liwat" dengan budak pembuat kopinya dan seks "China Doll" yang dibongkarkan oleh kawan baik Anwar sendiri.

Memang celako pakatan haram jadah ni, semua sekatan yang akan diadakan malam ini semuanya disebabkan perhimpunan haram "Bersih" yang sememangnya dah terbukti untuk membela si peliwat merangkap si porno China Doll, jikalau dikatakan fitnah, kenapa ada bukti...???

No comments:

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...