PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Friday, July 22, 2011

BUKTI POLIS MASIH BERSABAR WALAUPUN DIMAKI-HAMUN PESERTA "BerSHIT"..!!!




Dalam video tersebut memaparkan AL-Kisah seorang pakcik tua yang sedang mempertahankan anaknya dari pada ditahan pihak berkuasa, pihak polis masih bersabar dengan orang tua ni.

Tanpa mempedulikan perkataan yang keluar dari mulut orang tua tu, pihak polis terus menjalankan kera yang telah diamanahkan untuk menjaga keamanan masyarakat sekeliling yang tidak mahu terlibat dengan perhimpunan haram tersebut.

Kejap sebut nama ALLAH, sekejap kata "Babi", dan selepas tu terus memaki-hamun pihak polis. Dah tua pun masih tak beradap, tu pasal anak pun kurang ajar melanggar arahan pihak berkuasa supaya tidak terlibat dengan perhimpunan "BerSHIT".

Bapa borek, anak pun rintik lah gamaknya...!!! Kalau anak tu dididik dengan cara yang betul dan dengan penuh kasih sayang, masa kan ditangkap pihak berkuasa..??

Kalau KL BOYZ la, dah lempang orang tua ni sebab masih tak sedar diri lagi, walaupun rumah dah kata pergi, kubur dah kata mari..!!!

14 comments:

Anonymous said...

muka anak dia macam penyamun...sia sia lah hidup pakcik ni dari muda sampai tua !

Anonymous said...

Hasil didikan pemimpin Pas...lihat lah !

Anonymous said...

KOrang tak pernah tengok pakcik ni ke?? Penipu haram dajah pakcik ni kononnya ade kat ctu untuk berjumpa dgn anak dia kemudian nak blk ntah ke mana...

Kalau korang tgk mesti terbeliak bijik mata siapa pakcik ni sebenarnya...

http://1.bp.blogspot.com/-gwJxmFWL-bQ/Tde_MhrHAvI/AAAAAAAAAGY/Z9v4GkxAEpE/s1600/melayu_pegang_dap.jpg

Anonymous said...

Pakcik ni la pemegang panji2 komunis semasa PRK Merlimau yg lepas. Spesis kahak hijau yang suka menipu org ramai... Hakkk ptuiihhh

Kulaan Niring said...

Salam perjuangan. Saya telah link blog tuan ke blog saya. Harap dapat follow & link juga blog saya ke blog tuan. Terima kasih.

http://kulaanniring.blogspot.com

Anonymous said...

ya...pak cik ni lah yg usung bendera DAP dolu...berapa upah dia dapat ek ?

Anonymous said...

Aduh tgk muka budak tu pun dh tau cmne perangai dia

Anonymous said...

perangai x selari dengan imej, sepatutnya dia lebih bersabar dan berdoa bila mendpat musibah, tp apa yg terpacul dari mulutnya? mencarut "babi" Astagfirullahalazim...

http://1.bp.blogspot.com/-gwJxmFWL-bQ/Tde_MhrHAvI/AAAAAAAAAGY/Z9v4GkxAEpE/s1600/melayu_pegang_dap.jpg

Anonymous said...

Patut tangkap je lembu tua tu..ptuih!!!

Anonymous said...

rasanya macam pernah tengok pakcik janggut tu? khak ptui!!

Anonymous said...

sebaiknya tangkap dengan bapak-bapaknya sama..dah nak ikut sangat!! khak ptuih!!

Anonymous said...

dah sebut babi, sebut nama ALLAH lak..dasar pemimpin pas suka membabikan org...nampak sekarang dunia nak kiamat..org berjanggut dah sesat!!..aleh2 jew leh kate anak dia!!..ntah anak pungut mne yg dia angkut tuhh!!..woi pak cik tua, ko tuh dah tua, kubur kata mari, rumah kate pegi..kang tak pasal2 dtg lak penyakit sakit jntung la, semput la..dah tahu diri separuh umur, bawak2 lah bertaubat!!..ini semua fahaman nit najis la ni!!..

ayh_chor said...

mulut dia pnoh dengan najis babi lah....asik sebut binatang tu je

Anonymous said...

WOI PAKCIK TUA,

BERANI BUAT KENA LAH BERANI TANGGUNG!!! DAH KENA TANGKAP TU DAH LAH....

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...