PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Thursday, June 30, 2011

SOLAT HAJAT PAS TAK RAMAI MACAM DULU, SERTA BAJU BERSIH DIRAMPAS..!!!Solat hajat ditaja PAS sekarang ni kurang mendapat sambutan orang ramai kerana kebanyakannya telah menyedari kerana ia adalah agenda nak mengelirukan masyarakat terhadap ketua pembangkangnya Anwar yang didapati bersalah berkaitan kes Liwatnya dimahkamah baru-baru ini.

Dalam pada masa itu, pakatan haram turut mengedarkan baju perhimpunan haram "bersih" yang akan diadakan pada 9 julai ini. Sambil buat solat hajat smabil edarkan baju perhimpunan haram. Penuh dengan niat busuk, diselindung dengan solat yang diadakan.

Jika dilihat dari segi pemakaian mereka ni, cukup baik dengan berkopiah tetapi ada hajat tertentu untuk melaksanakan pengedaran risalah dan baju perhimpunan haram yang bakal ditaja oleh Pakatan haram.

Harap "Solat Hajat" yang dilakukan pihak PAS ini akan membongkarkan lagi kegiatan buruk Anwar yang penuh dengan tipudaya untuk mengelirukan mangsanya seperti mangsa-mangsanya yang rakus dibaham manusia jahanam ini.

1 comment:

arabella said...

politik oh politik....hehe

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...