PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Wednesday, April 6, 2011

BOLEH PERCAYA KE CAKAP JOHARI YANG MINTA DUIT PELINCIR NI..??




Pada mulanya Johari mengakui sendiri didepan Escay yang pelakon PORNO itu adalah Anwar, akan tetapi berani meminta duit "pelincir" pula pada Escay untuk melompat parti.

Apabila kemahuannya tidak diendahkan oleh Escay, maka Johari pun berdalih cakap yang mengatakan macam-macam pula. Pandai betul si Johari ni talam dua muka, kerana pandai buat tawar-menawar dengan Escay pula, dan diakui oleh Escay sendiri bahawa Johari ni memang buruk kelakuan pandai nak memancing duit dari video seks Anwar.

Boleh nak percaya ke pemimpin yang lidah bercabang sini cakap lain, dengan Anwar cakap lain.

Mesti mashhuuuk...!!!  Jangan akhirnya kena buang macam sampah seperti gobala sudah la, berlakon punya berlakon, last-last makan diri sendiri.

2 comments:

Anonymous said...

Bolih percaya ke cakap Rahim Thamby, kaki rasuah dan perogol budak bawah umor dan org Siam Eskay ni.

Eskay pi beli video sex tu kat belakang red-light district Bangkok dan dapati pelakon sex tu menyerupai Anwar. Dia pun bagitahu Rahim dan kemudian berjumpa Najib/Rosmah yg amat suka dgn kembar siam Anwar tu.

Eskay kena cari pelakun sex tu dan buat satu lagi video sex, yg menunjukkan dia liwat budak yg menyerupai Saiful. Lepas tu pi tunjuk satu dunia mengatakan Umno dah jumpa video sex Anwar liwat Siful. Eskay jumpa didalam jamban condiminium tu, Ini lah kerja Umno, pemimpin dan pencacainya. Otak tak berapa bagus dan hanya tahu berhadapan dgn lawan dgn guna fitnah.

Bawa2lah bertaubat. Mufti Perak & S'gpr baru mengatakan org2 Umno kurang akhlak dgn menyiarkan rakaman video sex yg menunjukkan pelakun Thai yg serupa Anwar.

Anonymous said...

Bodoh la kau ni.nak menegakan benang yg basah.terima je la hakikat yg anwar 2 memang teruk moralnya.sah sah dalam video 2 memang dia.satu dunia pn tahu la.apa pn biarlah allah yg bg azab siksa pada anwar atas perbuatannya

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...