PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Wednesday, April 6, 2011

SAH BUKTI AKSI VIDEO PORNO ADALAH ANWAR




Anwar cuba menafikan yang pelakon PORNO itu agak gemuk sedikit perut buncitnya, temberang Anwar kepada rakyat pakatan nak sembunyikan kegiatan sumbang haramnya.

Cuba kita lihat kepada pintu bilik air yang telah ditandakan, bukankah imej itu sedikit bengkok oleh kerana pantulan kamera.






Kemungkinan kamera itu dilindungi dengan kaca, kalau tidak sudah tentu pelakon PORNO tahu aksi yang sedang dilakukan sedang dirakam. Mungkin kerana itulah, imej dibahagian pintu bilik air tersebut seperti terbias gambar melengkung.

Ini dia gambar yang membuktikan pelakon PORNO tak buncit seperti digemburkan oleh Anwar supaya dapat dipesongkan kepada benda lain, biasalah Anwar kan selalu mengelak-elak. Maklumlah pencuri mana, nak mengaku mencuri.






16 comments:

Anonymous said...

Mereka akan tetap kata ini bukan Anwar...last last ini Hantu Raya Anwar.

Anonymous said...

siapapun lelaki tersebut, yang pasti jika dia islam, maka wajiblah bertaubat nasuha...kerna jika dia mati sebelum bertaubat neschaya nerakalah tempatnya..... bertaubatlah....

Anonymous said...

orang yang sebarkan fitnah akan disumbatkan dalam api neraka jahanam yang paling bawah .taubatlah sebelum nyawa mu dimbil oleh malaikat.. malaysia akan ditimpa bala yang paling dasyat akibat angkara dajal fitnah ini

Anonymous said...

cuba pikirkan if lelaki itu merogol anak tuan o puan seperti dlm video itu and bukti video ini tak bole d guna pakai dlm mahkamah...fikirkan...

Anonymous said...

Fatwa dan Hukom Islam:

" Sesiapa menuduh seorang islam berzina tanpa membawa 4 orang saksi, dianggap fasik dan guguo hak untuk menjadi saksi. Dia tak bolih jadi saksi walaupun pernikahan anaknya. Tempatnya diNeraka kecuali dia bertaubat dan meminta maaf dari orang yg dituduh tu"

Mengikut fatwa dan hukom Islam ni, banyak blogger Umno dan penyokong Umno dikira fasik. Kalau mati, haram pergi sembahyang mereka ni.

Sudir said...

Anon April 6, 2011 10:02 AM,

Kalau macam ni ko punya hujah, blogger serta penyokong PAS & PKR pun ramai yang dah fasik. Bila terkena kat muka sendiri mula guna hujah ni.

Bila kena kat orang lain tanpa usul periksa kata perkara tu betul 100%. Cheeetttt!!

Anonymous said...

Sudir,
Aku bagi nasihat shj. Aku bukan macam kau sokong sesiapa. Kalau nak hujah yg lain aku bolih bagilah.

Kau tengok muka 'porn actor' tu yang gambar diambil sekitar jam 11.00mlm pada 21.2.2011. Ada ke misai dan janggut. Cuba kau google rakaman perbicaraan Anwar pada keesokan harinya pada jam 10pg 22.2.2011. Cuba kau tengok misai dan janggut Anwar, punyalah lebat. Ada pun gambar Anwar disini..kan ada misai dan janggut tu.

Ini belum cerita fasal perut buncitnya, titiknya yg mengalahkan pondan dan juga colour skinnya. Itu actor Siamlah samdul. Mereka buat shooting blue film. Itu fasal kau nampak Pengarahnya bagi arahan.

Tapi kau Uomno...hidup.. mati kau orang nampak muka Anwar sha..tentulah tak bolih terima hujah aku. Kau akan kata Anwar pi pasang misai dan janggut semasa hadhiri mahkamah. Itu fasal aku bagi nasihat..di Anon 10.02am.

nyOk Tua said...

huk aLer kasi fatwa n huKom plak...
memanG nampak sgt bOdOh pasAL hukoM..
daH teraNg2 org dLm videO tuh anUaR LaHnat naK dibackupkan juGak..aPa punya Manusia laa..
PtUIHHhhhhh!!!!!!!! mAu luDah kat muKa jaa org yg kata bukaN aNuaR laHanaT dLm video tUh...

Anonymous said...

Bro,
Cuba ulas pasal CCTV, itu Dato T cakap dia jumpa wayar masa selongkar meja solek tp itu video tunjuk CCTV bukan kat meja solek mgkin ats rak TV. 1 lg itu Dato T ada pegang mcm remote control nampak mcm utk on/off sesuatu mgkin perakam kut. Klu remote perakam bermaknanya beliau yg rakam - statement dia ckp jumpa.
Ulasan kau psl pintu tu tak boleh trimalah bro, lenkung tu ke kanan takkan bila tang perut ke kiri pulak.
Aku hanya nk ulas psl teknikal, tang muka aktor tu aku xnak ulas nanti dpt dosa mcm bunuh org free2 je.

KL BOYZ said...

kalau jumpa atau rakam tak penting..!!! yang paling penting, bukankah itu kelibat Anwar..??
Dalam gambar hitam putih, biasalah mana nampak bulu janggut yang beruban..!! setelah menyedari jam Omega tak kembali ke tangan, besok pakai colour

Anonymous said...

BRO.. PERAKAM/DVR MEMANG DALAM LACI.. TAPI KALAU LU LETAK KAMERA DALAM LACI JUGAK.. LU RAKAM DVR LA JAWABNYA..

Anonymous said...

HOI BINI ANUAR ...CUBA KO CIUM SIKIT KONEK LAKI KAU TU.. TAK BUSUK KER ? AHAKS

Anonymous said...

subhanallah......

Anonymous said...

TERBIAS APA BONDONYA JANGGGG....ITU NAMANYA VERY ANGLE LENSE..ALMOST FISH EYE LENSE

Anonymous said...

ape la korg duk gaduh2.. kes anuar sorg korg bising.. kes yg blambak2 duk main tepi kubur, tepi longkang, tepi tasik, tepi sungai korg diam.. duk gaduh sama2 bangsa.. org lain duk tepuk tangan tgk korg bgaduh sama sndri.. bl la nk maju.. trk btll..

Anonymous said...

AKU TGK MUKA ANUAR DNGN ESKAY LBH KRG JE.. KE ESKAY YG BLAKON DLM VIDEO TUU.. SBB TU GMBR KABUR JE.. NNT KANTOI PL.. HAHAHAHA..

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...