PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Tuesday, March 8, 2011

AL SYEIKH ANWAR AL-JUBURI DITELANJANG DIKHALAYAK RAMAI





Jawap la wahai si munafik Sang Rajuna Tapa, sekiranya Tun Mahathir bercakap sedikit dikau saman sehingga 100 juta.

Akan tetapi kenapa tak kau saman Umi Hafilda yang telah mengatakan kau perompak, penyamun, penghancur, penjahanam, perosak, perogol, peliwat, pembohong, kaki temberang dan banyak lagi yang membuatkan kau terus senyap sunyi mendiamkan diri.

Setelah hampir 2 bulan AL-Juburi dilanyak habis-habiskan, kenapa si Juburi masih berdiam diri wahai Syeikh Anwar AL-Juburi...??

Kau di Ganyang Anwar..., Kau diam..!!? Apa yang kau cuba buktikan Juburi..??? Sehingga Si munafik Anwar ni ingin di nyahkan dari bumi Malaysia...!!!

Kau ibarat sampah AL-Juburi yang dikutip oleh penganut PAS..

Kita dengarkan Anwar dibogelkan....

14 comments:

Anonymous said...

saman la nuar ... jangan tak saman
aku dah dengar ceramah ko dari zaman aku bujang sampai anak aku dah 3 nih ... dari zaman aku kena sesah ngan FRU sampai kena tembak water canon
tak kan "perjuangan" ko sampai kat sini je
mana slogan ko nak bersilat dulu ... hah silat la

Anonymous said...

FITNAH FITNAH FITNAH

MESTI PENCACAI TAIK AKAN KATA CAMTU

zulkifli said...

Politik memang kotor. ahli politik kerajaan dan pembangkang sama sahaja. mengelirukan rakyat...

Anonymous said...

Betul tu, persoalannya kenapa PAS main politik juga..?? Nik Aziz main kotor la...??

TESLAMARIN said...

telanjangkan, jangan tak telanjang

mbah said...

bukan anu-war taknak saman..
alasannya seperti berikut :
1. duit tak cukup lagi (tgh kumpul derma dari penyokong dan rakyat yang ditipu dalam setiap ceramah-ceramah).
2. salah satu point untuk mengatakan "biarlah org nak kata saya apa pun, saya tetap redha dan bersabar" (sebagai bukti kononnya anu-war bersifat pemaaf, penyabar, selalu difitnah, mangsa kepada segalanya2) nanti rakyat pun sedih dengar ceramah dan pengakuan dia, rakyat pun simpatilah pada dia.
3. Simpati rakyat pada anu-war pun akan berterusanlah, bagi rakyat yang belum terkena lagi, sokonglah anu-war, kena nanti baru tahu, bila dah kena mesti nak report, bila dah report, org akan kata kau diupah dan dibayar, sedangkan kau adalah penyokong dan pengikut paling taat, paling setia, paling tegar dan paling kanan, senang cerita kalau masuk syurga jalan sebelah anu-war (perjanjian), akhirnya kau terkuntang kanting sorang-sorang, masa tu kau akan dibantai dan dimaki hamun sehabis baik oleh semua penyokong anu-war, begitulah juga yang akan berlaku seterusnya kepada pengikut yang lain..teruskanlah menyokong anu-war

vulcan933 said...

he is counting his days on his way to sg buluh

Anonymous said...

Kalau kita jaga aib orang, Allah akan jaga aib kita di akhirat. Kalau kita buka aib orang, Allah akan buka aib kita di akhirat. Janji Allah itu janji yang pasti.

Anonymous said...

salahkah kita mengaibkan seseorang untuk menyelamatkan ummah seluruhnya....

samadlelong said...

KALU ORANG TU PENYAMUN SALAHKAH KITA BAGI TAU SEMUA ORANG SUPAYA BERHATI2 NGAN PENYAMUN TU, SALAH KA??????

Anonymous said...

Anu gerah Tuhan ni mmg hebat! Kena tibai kiri kanan depan belakang sampai nak rak pun tapi nafsu dia tetap steady! Bila d Resort Sg Buloh nanti, kena masok kan dia bersama banduan2 peliwat dan perogol lain dalam satu cell. Biar lah senang diorg tibai sesama sendiri. Mampos lah ko Nuar!!!!

Anonymous said...

Bukan la nak buka aib sesaorang tu.
Tapi klu nak pemimpin biar la org yg betul akidahnya.
Tuhan tu kaya, dah tunjuk belangnya yn suka makan kuih karipap.
Hasil dari sembahyang hajat mega Pas la,heeeeeee....

Anonymous said...

Pemimpin Pas kata perusuh himpunan haram di KL tu WIRA NEGARA, nak termuntah aku membacanya, kepala hotak dia, sangat lah bodoh nya orang yang cakap tu. PENDERHAKA adalah lebih sesuai dengan gelaran itu. atau pon penjahannam negara!

Anonymous said...

Kelebihan Anwar dlm kes liwat adalah masa yg begitu lama utk dibawa kes telah membolehkannya mencari pakar luar yg setuju dgn penafian dia. DNA mana blh hilang dlm masa 35 jam. Org yg mati dibungh sebulanpun boleh dikenalpasti DNA nya kecuai dm kes sosilawati yg telah dibakar utk hilangkan maklumat terutama DNAnya. Lihat dlm wikipedia apa dimaksudkan DNA.

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...