PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Wednesday, January 19, 2011

PAS MEMANG TAK TAHU MALUAdakah benar Anwar meliwat, atau ianya hanya satu konspirasi semata-mata..? Adakah kedangkalaan ceramah Anwar membuat kita terus mempercayai beliau..? Betulkah Anwar suci daripada melakukan sebarang dosa-dosa yang dilemparkan kepadanya...? Habis tu kenapa sampai la ni Anwar takut nak membuktikan yang dia ni tak bersalah..? Pelbagai cara boleh dibuktikan Anwar kalau dia berani bertindak untuk membersihkan namanya..tetapi tak dibuat sampai sekarang..? Konspirasi ke hobi..?

Kita saksikan video ini....Amacam bang Anwar, ada berani ka....!!!????

3 comments:

Bentaraguru said...

Assalamu'alaikum.
Yang hebatnya Anwar ini, awal-awal lagi dia pergi jumpa tok guru pulau melaka tu. Dia beritahu, dia bersih daripada lewat, maka tok guru ni percaya bulat-bulat. Apa tidaknya, lagi karpal singh, lim kit siang, guan eng, dia percaya. Tabi'at tok guru ni bila dia percaya kepada seseorang, sampai mati dia tak berubah.

Masalah yang besar kini ialah apakah fatwa-fatwa yang dikeluarkan oleh tok guru ini adakah wajar dan sah ? atau sebaliknya. Jika sebaliknya, maka ulamak Malaysia, Mufti, kadhi dan tok-tok guru perlu memikul tanggungjawab masing-masing dalam membetulkan 'akidah umat Melayu Islam yang kini amat-amat membimbangkan. Tk.

Tenang Lautan Biru said...

Mohon promosikan blog kami untuk PRK Tenang.

http://tenangprk.blogspot.com/

Terima kasih.

Anonymous said...

Org kelate cakap nate brok-nate brok tu Khas utk PokNikla.. Antara org melayu yg paling BODOH di klate.

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...