PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Sunday, April 22, 2012

PAS MEMANG KUAT MAIN POLITIK, AKHIRNYA MEMAKAN DIRI SENDIRI..!!!



Nampak Parti PAS mempolitikkan kematian peserta perhimpunan ke Pejabat PM sebagaimana laporan Harakah Daily 17 April 2012.

Mereka mempersalahkan pihak kerajaan sedangkan perkara itu boleh dielak kalau allahyram tidak diundang bersama ke pejabat PM bagi menyertai perhimpunan tersebut.

Orang sakit jantung pun diajak buat perhimpunan maka yang salah tentunya pihak penganjur dan dalangnya parti PAS.

Tak usahlah nak buang masa buat laporan polis di atas kematian tersebut. Lagipun selama ini orang PAS tidak percaya dengan Polis, kenapa mahu repot-repot...??

11 comments:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Bagero,ini semua salah umno,dah tahu sakit jantung pasal pe sibuk2 nak berdemo.kan dah.......

tukang telek said...

Si mamat ni tak habis-habis nak ajak orang inestment saham ni kena pikir lah dulu tentang politik. Kalau tak pilih pemimpin yg betul-betul bagus silap-silap negara hancus saham pun melayang. Kerana negara kita sekarang ini yang diperintah oleh pemimpin-pemimpin yang berpengalaman lah yang boleh engkau membuat perlaburan sehingga engkau senang lenang tolong jangan mudah lupa.

Anonymous said...

Orang macam ini biar mampus pun tak pa. Kecik kecik tak mau nak mampus sudah besar menyusahkan orang pulak.

Anonymous said...

Mati kerana politik. Anda mahu begitu? Besederhanalah di dalam segala hal. Cukup2lah pas memainkan emosi orang.

Anonymous said...

Kan dah mati sia2...
Ini lah keje pas dan pkr... Mengapu2kan rakyat marhin... Patutnya keluarga si mati saman pas dan pkr .... Baru padan muka puak2 pas & pkr yg bodohhhhhh

Anonymous said...

Kalau ada masalah je ke baru nak cari polis, hang kata hamg tera perrrargh.

Anonymous said...

Innalillah...dah ajal dia kat situ.
http://adf.ly/7eITS

Adi Kencana said...

Buat sesuatu biar ikut kemampuan...

PENDUDUK KERINCHI MASIH MENANTI PERMOHONAN MAAF NURUL IZZAH. Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

Repot le kat komunis tu ...mat sabun...

Anonymous said...

Sje mati katok

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...