PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Sunday, June 24, 2012

SI KITOL PEMBOHONG DAN SI NYANYUK...!!!



Apa yang betul si Kitol Anwar cakap, pasal kepimpinan Kerajaan Pusat banyak makan rasuah ke..?? Tetapi yang membolot dan bawa keluar duit kerajaan adalah si Kitol Anwar yang cerdik menggelapkan duit Rakyat sampai berbilion sewaktu jadi TPM dulu.

Rasuah bagi orang lain duit untuk mendapatkan sesuatu, tetapi gelapkan duit rakyat sehingga berbilion takpa ka..?? Rasuah salah besar, tetapi gelapkan duit rakyat takpa pula..!!!

Mana pergi otak pencacai PR..?? Bodoh mengalahkan Lembu..!!! Jika ikut Nik Aziz Nikmat dah nyanyuk sangat, macam tak boleh nak berfikir panjang. Ataupun nafsu serakah untuk berkuasa dah menguasai dirinya sehingga sanggup lacurkan agama Islam.

Wahai Nik Aziz kenapakah di kau tak bersuara dan mempertahankan kegunaan "Allah" dalam buku Bible Kristian, kenapakah perkara ini bebas berlaku termasuk pelaksanaan murtad di Selangor yang menjadi-jadi kebelakangan hari ni tak mendapat tentangan dari mu wahai Nik Aziz..??

Anwar pula rembat duit rakyat tak salah ke wahai pencacai PR..?? Si kitol Anwar yang tidak jujur dan tak amanah, macamana orang sebegini diangkat sebagai ketua untuk menjadi pemimpin..??

Dah lah tak amanah, kaki rembat duit rakyat serta kuat seks pula..!!! Bila Azizah nak tunjuk Jam Omega, sampai la ni tak tunjuk-tunjuk. Ataupun tengah tempah Jam Omega, tetapi sehingga hari ini tak siap-siap lagi..??

Tak payah donggeng lah Wan Azizah, jam Omega yang tertinggal sebagai bukti si Kitol Anwar lakukan hubungan seks dengan China Doll yang dah mengaku dibayar RM3000 berada di tangan pihak polis..!!!

Parti pun parti anak-beranak, maka satu keluargalah nampaknya jadi penipu..!!! Lagi satu janganlah tengok rumah Nik Aziz, cuba tengok rumah anak menantunya. Masyaallah besar macam Istana..!!!

6 comments:

Anonymous said...

aku musykil sesangat dengan ulamak pas dan ustaz azhar ni....dah banyak kali video soal jawab hukum hakam agama aku tak pernah tengok atau dengar soalan dari jemaah yang hadir berkenaan " Amalan Pluralisme dalam agama islam " samada ulamak pas seperti tok guru dan uztaz azhar sokong atau tidak..dan hukum amalan pluralisme mereka sokong atau sebaliknya....asyik-asyik soalan pasal mandi junub aje hehehehe sesapa yang hadir tolong tanyakan soalan up to date le sikit......kar

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Bapak nama nikmat tapi kesian tak dpt nikmat sebab anak PEROSAK BANGSA DAN AGAMA!!

Anonymous said...

Kerajaan beli Kaplan selam.........Ada rasuah...........
Kerajaan beli jet pejuang...........Ada rasuah.......
Nuar bawa lari 3 billion tak apa- apa.......kenapa suara anak haram tu tak bising pon......entah- entah ada masukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

Anti PR said...

Kena batang hidung sendiri tak boleh jawab. Kote semua kecut & termasuk kecuali kote Nuar yg gagah perkasa & separuh bengkok...

Anonymous said...

Perhatian..bab sikitol

ada satu lagi sikitol iaitu blogger UMNO cheras... skrg di hentam mantan KSN sebab dipilih pengurusi Petronas..dia nak suruh bagi ahli politik pencen macam kadiaq dan syed syed yg dah mati pucuk diPenang....,.Dasar dia orang jenis Syed nak promote Syed jugak.......
Aku komen kat blog dia ..tapi tak disiarkan takut orang melayu nampak sikap self interest nya....
Pada rakyat dan ahli UMNO berhati hati menerima sokongan jenis begini... yg dari dulu nak ambil kesempatan..atas nama Melayu.
Gelaran Syed ni ada yg diberi sebab dilahirkan malam jumaat..amalan orang India Gujerat dan mamak... Jadi kalau tengok Syed yg macam keling hitamnya tu...Syed malam Jumaatlah.......

Maaf pada blog ini sebab ..terpaksa aku siarkan melalui laman ini..setelah diblock olih syed habsee ni..

Hperancis

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...