PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Tuesday, January 10, 2012

KOMEN NIK AZIZ SETELAH ANWAR BEBAS DARI TUDUHAN LIWAT..!!!Jika kita fikirkan apa yang dibentangkan oleh Nik Aziz ni seakan benar bahawa ketua Pakatan Pembangkangnya Anwar tidak melakukan tuduhan yang dibuat terhadapnya. Tetapi adakah Nik Aziz sentiasa berada disamping Anwar 24 jam..??

Hal yang sebenar hanyalah diketahui oleh kawan-kawan yang telah lama mengenali Anwar lebih 20-30 tahun dan memang sudah biasa dan lali dengan kelakuan aneh Anwar.

Dengarkan kawan lama Anwar membongkarkan kegiatan haramnya....


4 comments:

Anak Lenggong said...

Nik Ajis kata camtu sebab dia yang lancapkan Nuar serta masukkan air mani Nuar dalam dubur Saiful..woii si tua musang berjanggut si Nuar tu lepas sebab teknikal laa..bukan sebab dia tak melakukan liwat...banganggg tul orang tua ni

Adi Kencana said...

Kalau dari dulu PAS tahu Anwar bukan peliwat, mengapa Mat Sabu beri julukan Anwar Al Juburi?

NURUL IZZAH KANTOI LAGI CUBA FITNAH SPR!! Baca di sini!!

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

Ajaran agama PAS berNabikan Nik Aziz menegaskan bahawa undi & politik mestilah diutamakan melebihi Islam itu sendiri. Nabi Nik Aziz anggap bela tokey2 jual arak, peliwat & tukang2 murtad adalah jihad.

ajai62 said...

Assalam Bro

Nik Aziz apa tahu... Masalah air kelantan pun tak selesai... dia selalu baca dan berfikir terbalik... Jadi kita pun bole terbalikan kata2 dia...

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...