PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Wednesday, November 2, 2011

GOLONGAN PENCACAI TABIAT ANWAR...!!!Usaha untuk menghalalkan hubungan sejenis di negara ini dilihat semakin melampau dengan wujudnya pelbagai pihak yang masih tegar memperjuangkan agenda golongan itu. Terbaru, kira-kira 20 pertubuhan bukan kerajaan (NGO) dan individu cuba mempromosikan program Seksualiti Merdeka 2011 yang bermula hari ini hingga 13 November depan.

Seksualiti Merdeka 2011 yang mempromosikan program mereka melalui laman web www.seksualitimerdeka.org, kononnya bertujuan mempertahankan hak golongan tersebut agar diterima dalam kalangan masyarakat negara ini.

Antara penaja dan penyokong program yang berlangsung selama 13 hari itu ialah Majlis Peguam dan Suara Rakyat Malaysia (Suaram) dengan beberapa aktiviti diatur seperti bengkel, perbincangan, filem, pameran dan persembahan.

Penganjur menyatakan mereka percaya setiap orang berhak untuk menyayangi dan disayangi walaupun mereka termasuk dalam golongan homoseksual.

Jelas mereka, istilah Seksualiti Merdeka digunakan untuk mengingatkan semua pihak bahawa walaupun negara telah berpuluh tahun merdeka, tidak semua rakyat dapat menjadi diri mereka yang sebenar. Difahamkan Seksualiti Merdeka yang berlangsung di Galeri Annexe, Kuala Lumpur ini merupakan penganjuran kali ke-4 sejak pertama kali diadakan pada 2008.

Inilah penyokong-penyokong peliwat yang ingin menghalalkan kegiatan sumbang haram jadah di Malaysia, Ketua pembangkang pasti suka dengan berita ini...!!!

4 comments:

ajai62 said...

Assalam Bro

Senaraikan aje Bro nama NGO ynag menyokong tabiat Anwar ni supaya ornag Melayu/Islam menjauhi segala aktiviti yang dianjurkan oleh NGO tersebut.. Disamping itu dapat kita pantau sama ada kerajaan ada memberi apa2 grand tahunan kepada NGO tersebut... Dah tersebut pun di akhir zaman ada dajjal yang akan berperanan memesongkan akidah umat Islam dikalangan pemimpin2 yang mengaku beragama Islam...

Anonymous said...

senarai boleh senarai, tapi kebanyakan remaja sekarang cenderong menyertai apa yang tak sepatutnya mereka sertai, apakah tanggungjawab kita sebagai khalifah di muka bumi ini? Islam yang ada pada remaja islam kita sekarang ni islam keturunan..yang mana dari ayah dan ibu yang islam bila anak yang lahir akan secara automatik jadi islam..tapi pernah tak kita semua ni beri penerangan kepada mereka apakah itu agama islam.kalau golongan ni faham apakah itu agama islam pastinya mereka menghindari dari terjebak anasir2 begini..

AL JUBURI AKA BABI said...

Satu bentuk gay movement di negara majoriti islam Malaysia yang dibuat secara tertutup tapi disokong oleh tali barut bapa gay Malaysia B.A.B.I iaitu Majlis Peguam dan Suaram.

Anonymous said...

Benda yg bertentangan dengan masyarakat timur apatah lagi sgt bertentangan dgn islam haruslah ditentang.. semua pihak harus bertindak,jgn kerana tiada kepentingan politik,terus diam membisu. ini bukan kerana undi,tapi biarlah untuk masa depan negara dan masyarakat.

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...