PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Sunday, September 11, 2011

PAKATAN HAMPAS TUMPANG POPULARITY UMNO...!!?Sebenarnya HamPas ni memang suka mengganggu keamanan negara, suka mencari pasal yang sememangnya tidak ada kena mengena dengan mereka. Saja nak tumpang popular, kerana merundum sekarang ni oleh kerana kecabulan mulut pemimpin mereka yang taksub berpolitik tidak kenal samada akan menguris mana-mana pihak sekalipun.

Asyik syok sendiri saja, oleh kerana ketakutan akan terus ditinggalkan oleh penyokong yang ramai telah beredar dari HamPAS. Inilah salah satu cara ulama-ulama HamPAS menyakitkan hati orang lain. Beginikah caranya orang kuat agama ke..??

Sakitkan hati orang lain, dengan mengganggu majlis UMNO dan BN yang tidak ada kena mengena dengan mereka. Ahli ugama yang sering syok sendiri, kononnya tindakan mereka ni dipersetujui ramai pihak.

Macam perangai kebudak-budakan, maklumlah pemimpin mereka ni kebanyakannya dah nyanyuk. Hairannya, adakah orang yang berpendidikan agama sebegini diajar untuk menyakitkan hati orang lain..??

Agama Islam yang mana HamPAS ni ikut pun tak tahulah..!!! Digantungnya bendera dadu HampPAS mereka bersebelahan bendera UMNO dan BN semperna majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Perdana Menteri.
"Mereka memang busuk perut , berpolitik cara zaman Jahiliah , sepatutnya semangat Aidilfitri ini tidak dicemari unsur-unsur menimbulkan kemarahan pihak tuan rumah( UMNO/BN ) . Selama ini UMNO tidak pernah menggangu majlis mereka pun"

Tidak pernah sekalipun UMNO mengganggu majlis yang dilaksanakan oleh mereka. Adakah tindakan ini mencabar UMNO dan BN..??

Sekarang dah jadi HamPAS, tak lama lagi terus jadi sampah dibuang oleh rakyat Malaysia. Baru padan muka beruk-beruk HamPAS ni...!!!

No comments:

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...