PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Thursday, May 5, 2011

BERUWANG BUTA PERTAHANKAN ANU ANWAR





Ahi Parlimen Kapar, S.Manikavasagam telah menerima sekeping cakera padat aksi seks Anwar Ibrahim yang diposkan dari negara jiran. Setelah beliau menyaksikan adegan tersebut terus berteriak nak menyelamatkan Tuan rumahnya demi kononnya nak mejaga air muka Anwar.

Ahli Parlimen Kapar ni mengatakan beliau dah melihat video seks tersebut sebanyak 3 kali dan mengesahkan sipelaku aksi bukanlah Anwar. Kemudian untuk memperbesarkan lagi dan memperhebatkan lagi ceritanya, ahli parlimen ni membuat laporan polis.

Betul ker Bukan Anwar, ataupun anda melihat tanpa memakai cermin mata. Memanglah kelabu tak nampak sebab Ahli Parlimen Kapar ni bermata empat.

Manalah tahu diwaktu menyaksikan aksi video tersebut, beruang hitam ni tak pakai cermin mata kot..!!!

Cuba lihat betul-betul video PART 3 ni...!!! Bukan Anwar ke..??


7 comments:

Anonymous said...

biarlah india ni nk ckp pe pon... die ttp ahli nerake.

Anonymous said...

Siapa untung kalau Anuhar jadi PM? Mesti bodeklah.

Anonymous said...

biar betul gagak bahlol ni. entah vcd mana dia dapat nak buat cover si anu la pulak. cukup2 la tak payah nak temberang. pi tukaq hang punya cermin mata tu dah tak cukup dia punya power bagi tebal sikit biar jelas tengok
berapa besaq kote anu.

Anonymous said...

apa nak diherankan dgn india sekor nie...
lakonan yg lalu bukan main berdentum lagi...
protes sana protes sini...sampai rumah
kena lempar cat merah lagi...

bila bab big boss dia nie nak minta nyawa..
cakap dan defence lagi si ANU nie...

masa bodek dah timbul lagi dah....

pssst...dapat sepenggal lagi ker jadi calon?..hehehhe

Anonymous said...

Anon 9.18 sepenggal apa namanya tu semua dah patut kena penggal kepala atas bawah tu buat semak bumi malaysia aje.

Ropi said...

Hang kelabu mata ka dia kelabu mata? aku rasa dia tak kelabu mata pasai dia mata empat. Hang kot pasai hang dajai mata satu..mana hang nampak??

Nche-NET said...

aku baru tau arr bloger nih ade mate satu. mane ang tau ropi...??

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...