PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Friday, April 8, 2011

DAP BERCERAMAH SAMBIL MABUK ARAK




Patutla bila mengata kerajaan macam orang yang hilang akal, rupanya mereka yang mendengar ceramah ni semua dalam keadaan separuh sedar kerana hayal dengan hidangan yang telah disediakan.

Kan lagi bagus buat dalam PUB, sambil ceramah sambil teguk air kencing syaitan. Bila kepala dah "HIGH" boleh ampu dan sokong Pakatan Haram dalam keadaan separuh sedar ataupun mabuk.

Agaknya si Govind ni pun mabuk sekali kot..?? Baru ada semangat nak ceramah, hentam keras sikit kat Kerajaan agar rakyat yang "Yam Seng" sekali menyokong.


HIDANGAN YANG BERSELERAK DISETIAP MEJA



Barulah leh "UP" table kasi secong round ke, baru dinamakan dalam satu pakatan.

Buat ceramah kasi pendengar ceramah hayal, dah hayal hidangkan cerita merepek-repek agar mendapat sokongan dengan temberang mereka. Maklumlah satu Pakatan Mabok, tu pasal dipanggil Pakatan Haram.

Memang betul haram jadah diorang ni..!!!

Agaknya Si Govind ni bagi ceramah dalam keadaan mabok kot...!!!

1 comment:

Anonymous said...

Sudahlah singh murtad ni. kelentong lah orang2 sarawak yang tak pernah datang penang tu.

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...