PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Friday, April 8, 2011

BUKTI PADA VIDEO SEKS PORNO ANWAR DURASI 21 MINIT





Wan Azizah didesak menunjukkan Jam Omega milik Anwar yang dikatakan hilang sewaktu kejadian seks PORNO tersebut berlaku. Ia adalah untuk membuktikan bahawa Anwar tidak terlibat dalam aksi video seks PORNO yang telah dikaitkan itu.

Jika Azizah berjaya pula menunjukkan Jam Omega tersebut, mungkin perkara tersebut dapat menyelamatkan Anwar dari dilibatkan dengan aksi video seks PORNO.

Bukti sebenarnya berada pada video seks PORNO durasi 21 minit, sebabnya tahu je la, hobi Anwar kan suka bab main kunyit...!!!

Kenalah tengok ada tak adegan menyental belakang dan aksi main kunyit pada bab-bab seterusnya. Memang best betul, depan belakang sental. Dah rasa sedap, lepas tu semuanya "Konspirasi" dan semuanya "fitnah".

Tunjukkanlah buktinya, katakan semua ni fitnah...!!!  Sedangkan semua bukti dan usul fakta telah dinyatakan, sebaliknya Anwar yang berdolak-dalih memberikan jawapan.

Pusing dan "Spin" cukup-cukup sampai semuanya pening nak memikir, benda yang betul jadi salah dikelirukan oleh perbuatan Anwar.

Sumpah takut, serahkan DNA takut, tunjukkan Jam Omega kecut, lepas tu berbagai la jawapan perut buncit la, tak da janggut la, tengah ber layar "TWITTER" la dan macam-macam lagi temberang digunakan.

Dalam video aksi PORNO itu, gambar terbias disebabkan kaca. Maka pada bahagian kiri dan kanannya gambar agak melengkung dan nampak seakan buncit, tetapi pada sudut tertentu si PORNO tak la buncit seperti digemburkan.

Dalam video rakaman hitam putih manakan nampak si PORNO tu berjanggut ke tidak ketika beraksi, tetapi pada kedudukkan tertentu ternyata kelihatan seceput janggut si PORNO.

Kalau akaun laman sosial ni bukannya susah sangat, bagi PASSWORD kat sesiapapun yang telah ditugaskan, dah boleh komen dan layari akaun seumpama FACEBOOK, TWITTER, TAGGED dan berbagai lagi secara ON-LINE.

Semua jawapan yang diberikan Anwar sebenar tak munasabah langsung, tak boleh dijadikan usul bukti. Cuma pada Jam Omega dan Aksi Video Seks PORNO Anwar durasi 21 minit saja yang membuktikan Anwar tidak bersalah.

Persoalannya, ada tak adegan aksi main kunyit tu, macam pengadu kes Liwat tu yang sampai hari ni tertangguh-tangguh lagi dimahkamah tak habis-habis sampai la ni...!!??

Saksikan video BONEKA sedang membaca "ManuSkrip" yang telah tertulis oleh pengarahnya...!!!

19 comments:

Anonymous said...

lu punya blog pun dah mcm laman web lucah bro...
sian plak kat lu.nk fitnah orang punyer pasal,blog dah mcm web porno plak.fakta pun xdak,tabur fitnah jer.kalu setakat nk tulis mcm nie,beruk nasa pon bleh buat fitnah.

Anonymous said...

anon 10:54
apa lah lu... gua orang PKR tak sebulu kat lu...
kalau nak komen kasi chun melechun lah...
buat malu PKR saja.....
porahhhhhhhh.......
hidup OMEGA....

Anonymous said...

anon 10:54
kalo lu ade fakta,jlaskn ckit mner jam omega.. nk tau sgt ni.. ade ye kt wan azizah?? knape x nk tnjuk??

Anonymous said...

apa lagi anu rr nk buat dlm penjara,dia excise.( Sambil angkat lengan ) menunjukan senaman yang tue la...heeeee

Aliffnajmi said...

Kesian aku dgn anon 10:54 ni.
Penyokong AL-PORNO membuta tuli.
Bila nak ditubuhkan Suruhanjaya DiRaja utk siasat kes korang bantah.
Bawak kes ke Parliment pun Kak Jijah bantah jugak.
Abis mcm mana nak dedahkan fakta utk rakyat tahu klu semua usaha2 mengeluarkannya tu dicantas PR.

Asong said...

Jgn Jadi org banggang la anon 10:54 aku rasa hang yang beruk xde otak sudah2 la aku nie pun dah nyesal sokong PR dan mcm sial aku tgk masing2 punya perangai.... mcm nie ke nak perintah negara confirm la kita semua makan pasir lauk telur si anu.....

Anonymous said...

para fanatik memang macam tu. cuba kata video asal Teskay ini didoctored agar pelakon utamanya menjadi csl tetapi satu salinan asal disimpan untuk tujuan rujuakn. apakah pembangkang satu malaya akan kata itu bukan csl? tarak macam itu bro, yang pasti pembangkang akan bermati-matian mengatakan itu adalah csl! dah nampakkan otak-otak pembakngan?

Fikir-Fikirkan

Anonymous said...

Salam Anon 10:54, kau ni memang sengal, aku ingat orang PKR ini semua pandai pandai macam orang ABIM, JIM. Naik boring dok baca komen korang, baik di blog ini, Papa Gomo etc.

Korang dah sakit otak ke? Rasa malu juga aku sebab orang melayu macam kau. Macam tak ada akal pada tahap max. Sedih aku banyak sangat orang otak penuh dengan kencing si Nuar.

Nuar ini pemecah belah umat, bodoh adalah perkataan yang tak layak bagi kau Anon 10:54 & mereka yang semental dengan kau, pening aku nak cari perkataan yang lebih sesuai. Walau bagaimana pun kebodohan kau tak dapat mengatasi Si Nizar, real punya mat mental.

Anonymous said...

bodoh punya punya cita.macam pukimak umno.

Mohd said...

Ini semua adalah salah Kak Jijah!
Abang Nuar suka blowjob, buat ajelah.
Abang Nuar suka berbagai posisi seks, ikut ajelah.
Abang Nuar sukakan lubang kunyit, bagi ajelah.
Kak Jijah mungkin dah menopause dan dah tak larat lagi melayan nafsu suaminya.
Eloklah bagi Bang Nuar berkahwin lagi.

Anonymous said...

..."Ana sekarang sudah jadi org penting, org kanan dlm politik. PM suka pada ana... jadi ana mesti tunjuk stail, mesti kemas,kot mesti branded.. ente tengok jam ana.. PATEK PHILIP!!!
ana complete drases dari hujung rambut sampai hujung kaki worth $200,000.00".....

mcm pernah dengar kata2 seorang yg diangkat dari pendekar demontrasi..Alim abimbo..nak bersihkan tong tahi.. sapa yek??

Anonymous said...

besangka baik selamat dari dosa walau dia benar melakukan..kalau besangka buruk tapi memang dia tidak melakukan mendapat dosa...sebab setiap pertuduhan mesti selari dengan kehendak syarak

Anonymous said...

Bukankah sipembongkar tahu hukumannya, tetapi sanggup nak menanggung risiko jikalau dikatakan video itu palsu. Mesti beliau berani kerana benar.

Anonymous said...

anon 10.54 am ngan anon 10.00 pm ni sama je bangangnya. dah pernah ke sondol depan belakang kut. tu yang meracau ntah apa-apa tu.

Anonymous said...

Sudah tiba masanya Anwar berundur dari politik. Undur, undur, undur Anwar!

Anonymous said...

kalau tak buat tu, kenapa takut nak sumpah laknat?? rileklah bang nuar..kalau kau tak buat nak takut ape???aku pelik kat situ . ataupon kau takut kalau kalau terrrbuat ...yelahh tak sengaja tuttttttt

Anonymous said...

Dalam islam ada sumpah laknat ke??
Jadi kalau seseorang sudah disabitkan bersalah tapi bila dia sumpah laknat menafikan dia akan terlepas??

Anonymous said...

DAP lansung tak gadoh apa apa...dalam orang PAS Melayu menjadi penyebab melayu berpecah, DAP pulak yang menang kerusi di Sarawak. Tak pulak si anjing ni offer satu kerusi puuun pada PAS yg menjadi penyebab tergadainya tanahair. Syabaaassss PAS budu, mu memang pandai. Pandai bagaimana nak jadi pemangkin utk Cina perintah negara Melayu. Kenapa korang ni terlalu otak BUDU haaa..SPM Bahasa Malaysia dapat berapa yaa...cakap pun kok kek kong ngok mok dok duk whey kak kok, ada hati nak merintah negara. Nik Ajis pi Davos, mat saleeh tu interview dia mintak dia bagi penerangan sikit tentang masalah ekonomi dunia yang sentiasa tidak menentu....Nik Ajis cakap, mu bodo benggong mapuh, ambo nak gi air kok kelate pun susoh, mu tanyo ambo pasa haaa dun yo, jaddah slalu muh nih...menatang babi..jom moh makan budddu lagi dap oiih.

Anonymous said...

April 15, 2011 12:47 AM

Kepintaran berhujah tak dapat menafikan kebenaran.Berani kerana benar takut kerana salah.Yang yakin dengan kebenaran sanggup bersumpah walaupun terpaksa bersaksikan Al-Quran.Yang bersalah pula tak habis-habis mengelak bersumpah tetapi mengaku dianiaya!Kalau anda dianiaya Allah takkan menolak doa anda!

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...