PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Wednesday, August 15, 2012

MB KARTUN FLINSTONE SELANGOR DIAJAK BERDEBAT..!!!


Oleh kerana pemerintahannya memperkudakan rakyat Selangor dalam memperjuangkan politik busung MB Flinstone Selangor, akhirnya terbongkar jua kegiatan menguntungkan kroni MB Kartun dengan projek jual beli tanah.

Sepatutnya MB ketinggalan zaman ni memerintah dalam zaman batu dulu, barulah kena dengan watak yang dibawa MB Flinstone sebab mengajak rakyat meminum air kolam, tasik dan air tadahan longkang-longkang daripada meminum air terawat yang telah dibersihkan.

Pemerintahan MB Flinstone ni ibarat kartun watak zaman purba yang cuma memerintah dizaman moden sekarang, amat berbeza kerana MB Kartun Flinstone ni tak dapat nak sesuaikan dirinya.

Malah tindak tanduknya macam kartun apabila mengheret rakyat Selangor sekali untuk memperjuangkan nasib zaman batunya dizaman moden ini. Akhirnya MB Flinstone Selangor ni diajak berdebat untuk menerangkan pada umum tentang pemebelian tanah yang dikatakan merugikan, dibeli berkali ganda dari harga asal.

Persoalannya, beranikah MB Kartun Selangor ni nak berdebat untuk membongkarkan berkenaan pembelian tersebut pada orang ramai..??

Pernah tengok tak MB Kartun Selangor ni goyang gerudi..??? Kali ni MB Kartun Flinstone Selangor ni dah menggigil kakinya kerena terbongkar isu ini.


Kita tengok saja MB Kartun ni membohong rakyat Selangor akan datang dengan jawapan putar alamnya sebab nak selamatkan kroni..!!!

Tee Yong cabar MB Selangor berdebat isu Talam

Oleh ASRON MUSTAPHA

KUALA LUMPUR 15 Ogos - Ketua Biro Profesional Muda MCA, Datuk Chua Tee Yong mencabar Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim berdebat secara terbuka berhubung isu Talam Corporation Bhd. (Talam).

Tee Yong sebelum ini mendakwa wujud penyelewengan hampir RM1 bilion di sebalik usaha menyelamat hutang Talam yang dilakukan kerajaan Parti Keadilan Rakyat (PKR) Selangor tetapi dinafikan oleh Abdul Khalid. - UTUSAN

No comments:

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...