PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Tuesday, July 24, 2012

KHALID GAGAP BUAT LAWAK PAGI NI..!!!



MB Khalid gagap Selangor buat lawak lagi apabila nak buat keputusan nak ikut telunjuk BN pula. Kalau Kerajaan Pusat BN bagi bonus barulah Kerajaan Khalid gagap nak bagi kat kakitangannya.

MB Selangor ni dah putus idea ke, kata dulu nak berkhidmat untuk rakyat Selangor. Buktikanlah kepada penjawat awamnya sendiri, kenapa nak tunggu keputusan orang lain pula.

Berkemungkinan Kerajaan Khalid gagap ni dah putus duit, takut terjoli duit simpanan rizab yang dilaungkannya. Kebelakangan hari nanti nak tabur duit untuk PRU 13 tak cukup hasil.

Sekarang ni habis dijualnya aset yang ada ditangan mereka, kelak dah takda apa nak jual berhutanglah pula..!!! MB Khalid dah lah gagap, tak lama lagi Khalid goyang pula...hehehe...

3 comments:

MALAYSIA-INSTINCT said...

Salam tuan, mohon link blog saya di blog tuan. Terima kasih.
http://malaysia-instinct.blogspot.com/

Anonymous said...

tu.....pasal air bikin tarik tali-taknak mengalah .....yg ni pasal boneus nak membontot.....tak ikhlas nak beri atau
nak beri masa raya lagi satu tu....khih...khih

Anonymous said...

kenapa MB ni ikut telunjuk BN? dah tak leh nak fikir dah ker? nantiu Punasihat RM1 akan marah tau. ..nakbagi bonus pun kena ikut kerajaan BN kah? lu apa punya MB ..hayyaaa....padayappa.

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...