PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Monday, July 2, 2012

INI SEMUA SALAH UMNO..!!!


Malam tadi jika kita lihat dikedai-kedai makan yang menyediakan tanyangan skrin besar, pasti dipenuhi dengan penonton menyaksikan pertandingan akhir diantara SPAIN dan ITALY.

Keputusan perlawanan berpihak kepada SPAIN yang berjaya menewaskan ITALY dengan jaringan-jaringan cukup cantik. Keempat gol yang berjaya dihasilkan terus membenam ITALY dan tenggelam dalam hilang punca untuk meraih gol.

SPAIN cukup berkuasa dalam perlawanan malam tadi. Kalau ikut puak PR, ini semua salah UMNO.

Ada benda salah je, mesti UMNO juga yang buat. Kepala terhantuk sendiri pun salahkan UMNO..!!!

2 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

QalamQabut said...

Pantang tok nenek aku tengok orang selit iklan komerSIAL seperti Global Products & Services Review ni.

Tak jadi dah aku nak komen pasal topik.

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...