PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Friday, June 15, 2012

ORANG PAKATAN DAH MULA KECUT TELUR..!!!Betapa baculnya bila ada pencacai yang memang kurang ajar dan bacul menyerang Zulkifli Nordin semasa ceramah beliau di Kedah, Nampaknya Pakartun Rakyat nie semakin terdesak bila hilang sokongan dari rakyat bila pendedahan demi pendedahan betapa buruk dan sifat Buruk Aljubri didedahkan oleh rakan-rakan rapatnya sebelum ini, takut kehilangan kepercayaan bila pendedahan terhadapnya TERBONGKAR!!!

3 comments:

Anonymous said...

fuyoooo... tanda2 sudah mau kalah..upah samseng berkopiah utk pukul org plakkk...

PR sudah diambang kehancuran...

PEMBICARA said...

BUSINESS Marketing hopefully you the best-selling

VISIT http://bit.ly/mA0FKC soon to get the money within 3 DAYS FULLL discuss thoroughly AND PRACTICE OF DIRECT ONLINE BUSINESS A to Z ...
JOGJA
FRIDAY-SATURDAY-SUNDAY 29 JUNE - 1 JULY 2012

CONTACT +62857-2580-2688

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...