PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Friday, June 15, 2012

LAUNGAN PEMBANGKANG SEWAKTU 13 MEI..!!!

6 comments:

mama carrie said...

13 mei 1969. mama umor 11 tahun mase tu dah faham akan situasi. kalau boleh x mahu anak2 n cucu mengalami peristiwa yg same.

La ni, dah terang lagi bersuluh... ini pun org2 melayu x sedor lagi. Mamat2 kafir laknat yg makan babi ni melaga-lagekan org melayu utk menjatuhkan org melayu..

Yg peliknyer org melayu sendiri bersekongkol.. hei entahlah.. jgn nanti dah terantuk baru nak tengadah. mase tu dah terlambat dah.. org melayu dah hancus..

Wahai org2 melayu di Malaysia, pertahankanlah tanah air, tanah Melayu kite.. tanah pusaka kite... pastikan pemerintahan sentiase dibawah perlembagaan yg memertabatkan org2 dan raja2 melayu....

Bersatulah kite..

Tengku A said...

Tuan,

Anak-anak muda perlu tahu peranan DAP dalam 13 Mei.

Filem Tanda Putera mengandungi peristiwa-peristiwa bersejarah di era pentadbiran Tun Razak.

Sila lawati page Tanda Putera di:
www.facebook.com/TandaPutera

Terima kasih.

Anonymous said...

Pacik ketika itu seorang remaja tahu bertapa perit nya peristiwa 13Mei, ini semua hasil provokasi dari DAP cina, bawa penyapu dan berkata melayu balik kampong, bla bla bla,baru menang sikit dah angkuh apatah lagi bila memerintah.
Aku bukan rasis tapi aku takkan benarkan kaum ini memerintah

Anonymous said...

HAHA MEMANG MELAYU MUDAH DIPERBODOHKAN...WAKTU TU YANG MENANG BESAR PARTI GERAKAN LA BODOH..PASTU KERAJAAN UMNO WAKTU BAGI LAGI MUKA KAT CINA SAMPAI ORANG CINA JADI BANGSA PALING KAYA KAT MALAYSIA..MEMANG SIAL LA UMNO..DIORANG JE KAYA..JUAL TANAH MELAYU KAT CINA MCA DGN GERAKAN..SAMY VELLU PUN KAYA..YANG BODOH MISKIN ORANG MELAYU

50 TAHUN MELAYU KENA BODOH DENGAN GOLONGAN KAYA UMNO

Anonymous said...

Kamu pulak lagi paling bodoh. Mata pelajaran sejarah kantoi. Nak buat komen yang memalukan. Lebih baik belajar sejarah dulu baru nak buat komen. Masa peristiwa 13 may kamu tu belum lagi keluar dari pukimak kau lagi.

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...