PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Thursday, May 3, 2012

MERIAHNYA SAMBUTAN MESYUARAT AGONG PERSATUAN PENJAJA WANGSAMAJU SECTION 2


Kelmarin KBC menghadiri majlis mesyuarat Perstuan Penjaja Melayu Wangsa Maju yang diadakan di Kedai Eddy Maju Tomyam berhadapan dengan Hospital Tentera Wangsa Maju Section 2. 

Bukan apa, kali ni sambutan yang diberikan oleh ahli-ahli penjaja dan seluruh wargakota Wangsa Maju amat memberangsangkan.

Seperti memberi kenyakinan dan semangat warga penjaja Wangsa Maju untuk bersatu hati dalam memperjuangkan nasib mereka demi masa kan datang.

Lihatlah sambutan yang diberikan....Mesyuarat tersebut di rasmikan oleh Datuk Mohd Shafie Abdullah yang juga merupakan Setiausaha politik kepada Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak begitu meriah sekali dengan kehadiran beberapa tetamu utama.
EN.MOHD RASHID ABU SAMAH, PENGERUSI PERSATUAN PENJAJA WANGSA MAJU SECTION 2Abang Rashid sebagai Pengerusi Persatuan Penjaja disana berjaya menambat hati warga kota Wangsa Maju dengan ceramah yang diberikan.

Penuh dengan kata hikmah memberi semangat untuk memajukan lagi perjuangan penjaja wangsamaju disana. Lihatlah sokongan yang diberikan...No comments:

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...