PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Thursday, April 26, 2012

PEMIMPIN PAKATAN PR MEMANG BUAT HAL...!!!


Inilah ruginya bangsa melayu zaman sekarang apabila kebebasan berpolitik dibenarkan mahasiswa terlibat sehinggakan mereka akan lupa apa tujuan asal mereka. Bukan sekadar itu malah akan perbanyakkan tumpuan mereka terhadap politik daripada pelajaran mereka.

Yang paling rugi adalah pihak Ibubapa, kecewa dan hampa setelah ribuan ringgit dibiayai untuk pembelajaran anak mereka. Lain yang diharapkan, lain pula yang dibuat anak-anak mereka.

Masih belajar dilibatkan dengan politik...!!! Ini semuanya salah Pakatan PR, kerana inginkan kesemuanya ini berlaku. Apa lagi rakyat, kali ni kita tentang Pakatan PR habis-habisan..!!!

Habis Malaysia ni diporak-perandakan oleh pemimpin PR, semuanya nak dipolitikkan.


3 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Sudah cuba, baru tau mamat iklan haram tu sorang yang penipu.....

Adi Kencana said...

Kesian mahasiswa diperkuda Anwar..

AMBIGA MENGAKU PENGIKUTNYA BANGANG, BAHLOL DAN TOLOL!! Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...