PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Tuesday, February 14, 2012

KURANG AJAR BETUL MELAYU DAP NI, MEMALUKAN MELAYU DAN ISLAM..!!!



Baru sekarang kita akan tahu mengapakah Melayu menyertai DAP, ini semuanya kerana inginkan kebebasan agaknya. Persoalannya sekarang, kenapakah Melayu ni tak menyertai PAS..??

Penyebab utamanya adalah kerana inginkan kebebasan lebih daripada bebas seperti burung. Malah undang-undang agama Islam pun tidak hendak dipatuhi, rupanya ingin bebas daripada agama Islam.

Yang paling hairan tu Melayu DAP ni tak tahu malu menjinjing air arak kehulur dan kehilir tayangkan kepada orang ramai tanpa rasa segan silu. Hebat betul pakcik Melayu DAP ni menunjukkan taringnya, lepas "high" kepala hentam kerajaan ikut sedap mulut.

Inilah kehebatan Melayu DAP, rela mengadaikan akhlaknya demi kuasa. Mengetepikan akidah dan budaya orang Melayu, itulah penyebab utama Melayu masuk DAP.

Inginkan kebebasan yang melampau...!!!

7 comments:

Anonymous said...

ni baru betul cibai lu melayu.mizat

rakab said...

ishk, dahsyatnyaaaa !!!

Boleh hancur melayu dek angkara DAP !!

Celaka Anwar !!

Celaka DAP !!

Anonymous said...

itu pon ramai yang pergi dengar orang tua tu dok melalut...

Anonymous said...

lepas mabuk bolih jumpa nabi pas minta ampunkan dosa, ala macam mat sabu buat, lepas berzina dengan normah jumpa nabi pas, maka dosanya terampun lah. janji pangkah parti bulatan.
ini baru real take a beer .......

hangkedee said...

Pak ni baru lepas ambil Duit BRIM.Ini bukti duit Brim Haram hanya untuk beli beer.lepas itu kutuk kerajaan.Suleger neraka pok niky boleh sms kepada Tuhan.Pasti PAS punya.

admin said...

Salam. Kami telah memautkan blog yang penuh berinformasi Tuan ke bloglist kami. Harap Tuan juga dapat berkongsi laman UtaraNews.com di list blog Tuan. Terima kasih.

http://www.utaranews.com/

Nam Ron said...

Ini baru betul!?...kahkahkah...tapi bila Parpukari togok beer, lu orang kata itu bukan arak , kopi buih jer!...take beer!!!!....take beer!!!..kahkahkah

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...