PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Tuesday, January 31, 2012

SETAN MENGHASUT GOLONGAN MUDA MENGKHIANAT, MENDERHAKA DAN MENGGADAIKAN NEGARA UNTUK KE PUTRAJAYADatuk Seri Hishammuddin Tun Hussein berkata, beliau tidak terkejut dengan kenyataan Anwar Ibrahim yang dikatakan menyokong setiap usaha untuk melindungi keselamatan negara Israel.

Sebaliknya, beliau mahu mengetahui apa pendirian PKR, Pas dan DAP berhubung kenyataan ketua pembangkang berkenaan.

"Itu bukan perkara pelik atau mengejutkan kita. Cuma yang kita hendak tahu, apa pendirian Pas, DAP dan PKR dalam hal ini," katanya.

Hishammuddin turut menempelak Anwar dengan menyatakan strategi digunakan pemimpin pembangkang itu telah ketinggalan zaman kerana kecanggihan teknologi masa kini membolehkan rakyat memperoleh maklumat dari seluruh dunia.

"Apa yang dibangkitkan di luar negara dengan harapan ia tak balik ke sini dah tak boleh menjadi satu strategi lagi dah, kerana sekarang ini dunia tanpa sempadan.

"Dalam negara cakap lain, luar negara cakap lain, dengan kaum ini cakap lain, dengan penganut agama ini cakap lain," katanya.

2 comments:

Anonymous said...

kalau jubur ni melalut nak jaga israhell aku tak kisah sebab barua jubur ni barua zionist...

yg aku risau plak ttg hero yg pakai topi pandai cakap tapi keja hampeh...

boring2...

RH said...

Anuar dok dlm penjara - tak ada webside. dia tak tahulah ttg dunia tanpa sempadan. Dia fikir dia saja yg tahu internet orang lain bodo2 belaka. Sebab itulah dia tak terfikirpun apa yg dia cakap akan tersebar luas.
sekarang semua sudah terbongkar siapa dia anuar.
masih tak percaya?

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...