PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Monday, July 11, 2011

GAMBAR LEMBU-LEMBU ''BULLSHIT" TAJAAN ANWAR YAHUDI DILUAR NEGARA

KHAIRAH MESIR
Penuntut dan pelajar di Khairah Mesir paling banyak dirosakkan oleh kerabat Anwar yang melibatkan mereka dalam dunia politik kotor pakatan pembangkang. Habis semua diselewengkan dari mata pelajaran yang sedang dipelajari untuk memalukan negara dimata dunia.

OTAWA CANADA
LONDON
GENEVA SWISS
PARIS
JAPAN
TAIPEI
HONG KONG
Negara dibawah dipercayai banyak menaja perhimpunan "BuLLShiT" Anwar, yang pasti memalukan Malaysia dimata dunia. Negara ini juga pernah meminta kes "Liwat" Anwar digugurkan mengikut kehendak mahkamah Kanggaroo.

Menurut pemimpin pembangkang Australia, kononya negara itu menghalalkan kegiatan sumbang main belakang, dan dipercayai perlakuan tersebut tidak salah kerana dianggap "Favourite" di Australia.

Tetapi harus diingat, ini Malaysia mana boleh main belakang macam negara asing seperti Australia.

Negara tu memang hebat main belakang dari main depan.

PERTH AUSTRALIA

MELBOURNE AUSTRALIA

ADELEDEI AUSTRALIA

CANBERA AUSTRALIA

Sungguh memalukan aksi dan lawak pelajar-pelajar ni..!!!

8 comments:

Aliffnajmi said...

Mcm kata Zul Kulim, nampak sgt ada 'pihak luar' yg sponsor demo ni.

Anonymous said...

Batalkan paspot saja diaorang ni!!

Anonymous said...

Nampak sangat dia orang ni penderhaka pd rakyat Malaysia. KL n KDN tarik balik pasport, jgn bg diaorang pijak bumi Malaysia.

manjung said...

macam haram...hingus pun tak kering lagi dah nak tunjuk terror...

Anonymous said...

belajar luar negara on biasiswa gov n glc..tp tindakan?? spoilt! kita2 yg merasa susahnye nak belajar pki duit sendiri (ptptn kira duit sendiri..sbb kena byr blk siap dgn interest) ni yg tahu appreciate keamanan.

ajai62 said...

Assalam Bro

Tarik balik bantuan yang kerajaan sediakan... Tak layak pun jadi warganegara Malaysia... tarik passport dan kerakyataan mereka jika mereka bukan pelajar... Takut mereka ni ada 2 kerakyatan... Satu perkataan aje untuk mereka2 ini... BODOH NAK MAMPOS

Anonymous said...

Gambar-gambar yg menunjukkan rakyat malaysia yg kufur nikmat. dah le belajar pun di sponsor nak tunjuk sikap laknat kat negara sendiri. Semua yg terlibat tu jgn balik malaysia. lu semua kerja kat tmpt yg hampa buat demo tu, ttp biasiswa ke tajaan kerajaan tu hampas semua bayar balik kerana saya juga adalah pembayar cukai yg bagi duit kat kerajaan bagi membolehkan hampas semua belajar di negara orang. lepas tu hampas semua bagi malu kat negara je. apa ni.. mak bapak kau orang ajar supaya gigit tangan orang yg bagi hampas semua makan ke? jijik tengok muka-muka hampas ni namanya belajar tinggi tetapi tak guna akal jadi penyokong penzina dan peliwat....

anti bohmau said...

pembelot negara! makan bersuap, tidur berdodoi, mandi berjirus..tp bila besar tetap menderhaka..anak2 durhaka!!

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...