PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Saturday, June 18, 2011

PERHIMPUNAN BERSIH : PEMIMPIN KAKI SEKS, PENGIKUT KELDAI TUNGGANGAN ANWAR.!!!


Orang ramai yang menyertai perhimpunan "Bersih" pada 9 Julai depan, didakwa umpama ‘kuda tunggangan’ kepada agenda Ketua seks, Anwar Ibrahim.

Presiden Parti Bersatu India Malaysia, Datuk S. Nallakaruppan mendakwa, ia kerana kaedah menghasut orang ramai ke jalanan merupakan modus operandi Anwar apabila berada dalam keadaan amat terdesak.

Buktinya, kata NAlla, Anwar melancarkan demonstrasi besar-besaran selepas beliau disingkirkan daripada kerajaan dan parti sedangkan Tun Musa Hitam dan Tengku Razaleigh Hamzah tidak melakukan perkara sama walaupun pernah kecewa dalam politik.

Nasihat beliau mengharap rakyat tidak terpengaruh dengan menyertai perhimpunan ini, memang penganjur dakwa perhimpunan ini berkaitan usaha tambah baik proses pilihan raya tetapi "sekilas ikan di air, kita sudah tahu jantan atau betinanya".

“Saya sudah lama kenal Anwar dan tahu sangat perangai buruknya dibelakang isterinya, sehingga hari ini hanya sedikit saya dedahkan rahsianya, saya belum ‘buka’ semua lagi, kalau ‘buka’ semua dia akan susah,” katanya di sini, hari ini.

Dalam perkembangan berkaitan, Nallakaruppan berkata, tarikh berlangsungnya demonstrasi Bersih juga mencurigakan kerana ia diadakan hanya enam hari sebelum Anwar membela dirinya di mahkamah atas pertuduhan liwat yang kali ini bukanlah seperti yang pertama dahulu iaitu kejadian berlaku antara suka sama suka (sama-sama mahu).

Sehubungan itu, dakwanya, demonstrasi itu dijadikan platform bagi mengalihkan perhatian rakyat selain memainkan persepsi bahawa rakyat masih setia bersama ketua seks itu.

“Adakah ini secara kebetulan atau dirancang lama dengan tujuan memberi isyarat halus kepada institusi kehakiman bahawa rakyat tidak menerima sebarang keputusan tidak memihak kepada Anwar,” katanya.

Sementara itu, beliau melahirkan simpati penyokong Pas yang memperjuangkan Islam, tetapi membiarkan diri mereka dipergunakan dalam demonstrasi yang dipercayai bertujuan mempertahankan individu yang dipersoalkan akhlaknya.

2 comments:

enalrahim said...

Salam,
jemput singgah ke blog saya
TENGGARA is SOUTHEAST
http://dtenggara.blogspot.com
kalau tak keberatan mohon pautkan sekali.

Wake UP! said...

Bro. Sapa yang pergi demo haram Bersih, memang dari spesis beruk.

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...