PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Saturday, January 12, 2013

BERUK HKR#KL112 MASIH BUAT PELBAGAI KESALAHAN..!!!


Beruk-beruk HKR#KL112 mula membanjiri sekitar Jalan Petaling di ibukota tadi, melaungkan apa lagi kalau tak reforbasi mereka seperti kebiasaan.

Pemimpin mereka kata tak menghalang lalu lintas, akan tetapi mereka tetap menghalang laluan kenderaan di sepanjang Jalan Sultan. Lihat aksi dibawah....






Bila disyaratkan jangan membawa banner ataupun sepanduk, mereka tetap dengan karenah mereka mengkibarkan pelbagai jenis sepanduk dan banner dengan bermacam-macam kata laungan mereka.



Macam pesta Poster sesama mereka sendiri

Yang ni pula semacam meminta belas simpati sambil jual baju

Ada lagi yang masih melanggar peraturan dengan melibatkan kanak-kanak kecil yang masih mentah tak tahu apa-apa yang sebenarnya berlaku, lihat gambar dibawah...






2 comments:

Anonymous said...

Gambar yang paling bawah sekali tu aku tak tahan tengok, kata pemerintah kat Malaysia ni zalim, takde hati perut, rakyat tak cukup makan sebab semua harga barang kat Malaysia ni mahal-mahal. Tapi anak lelaki yang bapak dia penganut fuckatan badan debab semacam jugak... debab macam BA**.... ntah la, mungkin bapak dia bagi makan ubi kayu byk2 sampai debab camtu kot...

niknajislembu said...

Ya allah kau kurnialah pemintaan org2 ni kalau dorang nak malaysia di perintah oleh pemeritah yg belum tahu kebolehaan dia.. yg tahu kesalahan dan dosanya dorang aje. semoga zaman anak cucu dorang nanti susah dorang tak salah kan UMNO atau BN.. Yg salah dorang juga kerena jual tanah dorang kat puaka yg hanya gila kuasa aje.. 3 negeri aje tak jaga betul, janji tak ditetapi... ni nak take over malaysia... semoga korang yg support PKR,PAS and DAP terima padah nya lepas tu jgn salah kan org lain atau party lain ....

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...