PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Saturday, July 28, 2012

KERAJAAN BN NAJIB MEMANG MEMBAZIR DUIT RAKYAT..!!!Bila KBC buat tajuk macam ni mulalah melompat gembira puak pencacai pakatan PR menyokong, hakikatnya memang Kerajaan BN membazirkan duit rakyat untuk rakyatnya sendiri. Duit rakyat dipulangkan kepada rakyat.

PM Najib habiskan berbillion ringgit untuk kepentingan rakyat Malaysia, tetapi Ketua Pembangkang Anwar semasa jadi TPM dulu habiskan duit 3 billion untuk kepentingan dirinya sendiri..!!!

Jangan buat macam parti PAS, kebas duit rakyat dengan meminta derma di setiap majlis ceramahnya. Paling manis duit tersebut akan diberikan kepada artis tak laku dalam bidang lakonan yang menyertai PAS. Akan diberikan wang kutipan derma duit rakyat tersebut sehingga RM2,500 seorang pada setiap ceramah disertai artis terlibat.


Siapa yang kerap membazir duit rakyat sebenarnya..?? Apakah pengorbanan Pakatan PR kepada rakyat..??

Semua janji yang dibuat tak ditepati oleh pemimpin mereka, yang paling ketara adalah MB Khalid gagap. Heret semua rakyat Selangor dalam demontrasi jalanan kerana air percuma 20cm padu yang tidak dirawat sehingga bersih tetapi dah disalur dan dibekalkan kepada rakyat Selangor.


20cm padu penyakit untuk setiap rakyat Selangor...!!!

1 comment:

usin said...

i like this pembaziran. u?

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...