PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Tuesday, April 26, 2011

ANWAR TAK TAHU MALU, SAMA MACAM BAPUK KLSemua keputusan telah terjawap siapakah individu lelaki "Y" yang dimaksudkan dimahkamah pada persidangannya yang telah berlangsung tengahari tadi. Terbukti Anwar lah orangnya.

Sebagai seorang pemimpin, tingkahlaku penyakit tak tahu malu dah menular dalam kehidupan seharian Anwar. Mana boleh dipisahkan lagi dari diri Anwar, sama diibaratkan seperti pondan-pondan yang ada di Kuala Lumpur.

Perangai yang tak senonoh ditonjolkan sama saja macam Anwar, mana tahu malu...!! Katogeri yang sama macam Anwar ni memang tak tahu malu, cuba lihat tingkah laku mereka, kesemuanya pandai berlakon untuk menarik perhatian orang ramai, agar tertarik dengannya.

Kena berlakon lentuk sikit sama macam Anwar berlakon dimasa beliau sakit belakang katanya, alih-alih dibongkarkan oleh masyarakat yang Anwar ni memang hebat dengan lakonannya apabila depan orang ramai tunjuk sakit sehingga pakai kerusi roda untuk meminta simpati tetapi pada hakikatnya boleh berjalan dan sihat macam biasa.

Ini dia video lakonannya tapi dah diringkaskan jadi lagu..!!


No comments:

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...