PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Thursday, June 14, 2012

GAMBAR NI JADI SAKSI, ORANG BAIK PUN BUAS NAFSUNYA..!!!!



 Nilaikanlah sendiri gambar diatas ni, jikalau ikut dari segi pemakaian nampak macam orang baik-baik.

Janganlah silap sangka rupa, paras dan kelakuan baik itu semuanya betul selalu, dan tak akan berbuat jahat..!!!

Kat mana-mana pun jadi...!!!!

9 comments:

Anonymous said...

WOI BANGANG..SAMI KAFIR KO NAK SAMA DENGAN ORANG ISLAM...MEMANG SIAL KO NI..KO NI JENIS XSOLAT LANGSUNG...KOP DENGAN DAP XDA BEZA !

Anonymous said...

laaa...penulis tak compare pun...yg hang ni marah sgt nape..si ANUwar sial tu pun nampak je alim....klu alim sgt masuk la PAS....kahkahkah...ade berani????so

Money Miner said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

June 15, 2012 4:33 PM

ni demam ke apa. tak tulis pun kat situ pasal agama. apsal ko rasa pedas lak.

Anonymous said...

Yang marah sangat tu mesti orang Parti Anak Syaitan... eeee

Anonymous said...

agaknya yg marah tu sebab ada pemimpin yg mengatakan taraf semua agama sama x ada beza tu yg dok marah sangat

Anonymous said...

hahahahahaha ..... anon atas sekali tu ... tiba2 plak marah ... terase kerrr derrrrrr ....... hahahahaha

shahsha said...

wei. tergamak ko kata sami kat atas tu baik.berdosa tau tak.huhuhu. sedih aku dgn orang macam ko ni. bertaubatlah. jangan terus hanyut dengan dunia semata-mata. plezzzzz pikir pasal akhirat. aku ari-ari nangis tengok orang macam ko ni yang langsung tak sensitif pasal agama.

Anonymous said...

weyy.. agak2la.. jgn duk narrow minded sgt daa... yg dimaksudkan 'baik2' tuu.. bukan kata kita org Islam ni nak puja2 sami tu.. akai xdak kaa?? mmg xboleh! spatutnya, sapa2 orang 'agama' xkiralah agama mana pun spatutnyaa mesti lah baik dari segi budi pekerti dan tingkah lakunya..kalo sami lagilah, dari segi kepercayaan Budha, sami xboleh bkahwin, inikan yg mcm di atas tuh. lain kali pikir dulu sbelum nk komen! xterserlah sgt kdunguan tu

-sunsweet

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...