PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Tuesday, May 15, 2012

VIDEO NIZAR LARI MEMBAWA DIRI DARI CERAMAH UMNO..!!!



Nizar dalam twitternya ada menyebut bahawa kedatangannya menyergah di Ceramah UMNO di Tualang Sekah menyebabkan penceramah terkedu dan tidak meneruskan ceramah.

Sebaliknya saksikanlah apa yg telah berlaku sebenarnya....!!!

Nizar lari apabila dah tak tahan malu..!!!

8 comments:

Anonymous said...

hahahaha...buat lawak mrbean ......tersengih2 ...kena balun...ha kau kena face to face........hahahaha.....mesti dlm hati dia cakappp... aduhai...MALU nyer aku salah masuk rumah hahahahaha

Anonymous said...

Mula2 niat nk tunjuk hero la konon..tp sebaliknye yg terjadi. Bukan org tk tahu dia kaki kelentong. Jadi org2 Pasir Panjang dan sekitar yg dok anggap dia ni mcm idola hentikanler...bukan bagus sgt pun. PEMBOHONG utk DAP tk habis2.

Anonymous said...

Umgok sapa yang lari ni,yang teman tau yang lari lembu2 umgok yang buat fitnah kat nizar tu,nampak muka nizar terus terdiam macam bangkai puak2 lembu umgok terkedu sian lembu2 ni

Anonymous said...

Nizar pembohong tu si lidah biawk tu..hahaha..aritu tuduh panglima2, tentera nak ambil aleh Malaysia...lepas ni kata dia hero..bapak dia...Pengikut Parti Kencing Rakyat dah confirmed kena kencing berlari sambil tengadah hirup kencing depa hahaha..

Anonymous said...

You all tengok, sikit punya baik orang UMNO. Siap salam lagi.
Tapi kalau ada ahli Umno yang join ceramah Pakatan, aku rasa dah lama masuk sepital kena belasah...!!!!
BODOH PUNYA PAKATAN.

Anonymous said...

Kesian Sungguh Baca... Komen dari Puak UMNO.....!!! Mereka Ada Mata, Tapi Tak Dapat Melihat, Ada Hati Tak Dapat Merasa, Ada Otak Tak Dapat Berfikir, Ada Telinga tak Dapat Mendengar....!!! Kesiannnn...!!!

Anonymous said...

ape masalah nye ngan komen org umno tu. betul yg dok ceramah tu. dia diam sekejap pun nak set video tu agar nizar dapat dengor sama. lepas tu dia komen balik. ni le komen cam pendekar mencabar sidayus. sidayus tu tak berani nak pertikai pun. cuba dok mintak utk jawab, tengok le org umno gerenti bagi le, dari ape yg aku tengok dan dengor video tu, sah le kalu org pr nak klentong, korang ni jenis tak tau malu le. sebijik betul kat muka nizar tu.
pr korang ni bodoh le. tak reti menilai langsung. bodoh nye.

Anonymous said...

Bodoh majlis org xkan dia nak bt kecoh.... Hahahaha edit terbaik.... Kelu xberbahasa tgk org bodoh

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...