PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Friday, May 4, 2012

PAKATAN PR TERDESAK SEHINGGA BUAT I/C PALSU NAK FITNAH SPR..!!!



Lihat betapa jahatnya puak - puak Pakatan sampai sanggup buat IC palsu tapi kantoi ada kesan "leminate". I/C mana ada dileminate, cuma ada pembalut lutsinar untuknya.

Kenapa ada kesan kena potong di penjuru I/C tersebut..?? Lihat dengan teliti..!!!

Inilah penipuan yang cuba dilakukan oleh Pakatan PR, nak mencalar imej SPR dengan pembohongan mereka. Seboleh-boleh nak salahkan SPR dalam hal I/C ni, cuma orang yang bodoh dan sombong bolehlah ditemberang oleh Pakatan pencacai ni.

Apabila segala 22 tuntutan Bersih dah dipenuhi dan kegagalan BERSIH 3.0 jelas nampak ketara, maka ini je cara mereka terpaksa gunakan untuk memburukkan SPR.

Persoalannya adakah semua hantu tu undi BN..??

2 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...