PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Tuesday, April 24, 2012

WAN AZIZAH MESTI MERAH MATA TENGOK GAMBAR NI..!!!!

ANWAR BERSAMA SHAMSIDAR DI DALAM KERETA....??? TARIKH : 15 APRIL 2012 MASA : 20:29 

Inilah buktinya yang Anwar pun sental semuanya, tak kira bini atau anak siapa pun. Wan azizah mesti ada jawapannya...!!!

Kali ni apa pula Wan Azizah nak kata, pasti rakyat dapat dengar donggeng terbarunya seperti cerita donggeng Jam Omega suaminya yang tertinggal semasa melakukan seks dengan China Doll. 

Pemimpin kaki putar alam...!!!

6 comments:

Anonymous said...

ALLAH YG MENGGERAKKAN SEMUANYA.
KUDRAT ALLAH KE ATAS TANGAN2
MANUSIA MEMBUKA KEBENARAN
DI ATAS KEBENARAN.

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Kak Jijik akan buat PC , dgn muka 10sen beliau akan bercakap : Itu bukan Bang Non, Muka sama, tetapi hidung tak sama, saya tahu suami saya, ini semua fitnah jahat UMNO, sapo makan cili kena lah podasnya...

Dailog 2 : Saya tahu, abang Non ada bagi tahu saya, yg dia dan Si Sidar pi buat kaunseling 10malam, katanya nak dapatkan kushiok mesti pada jam itu dan harus berdua untuk lebih effektif dan nak mujarab lagi kena pake tuala basah good morning..kah..kahh..kah.

Si Ikan sepat kering, pelaokn murahan dan Suami Hero Tamil murahan. kantoi...

Assmin pulak konfirm, jantan dayus, bacul, pokemon, lahanat, bngsat. Memalukan lelaki sedunia, kerana tidak ada suami yg sanggup menjual lendir isteri hanya kerana inginkan kereta Ferrari, hanya keparat bngsat, dayus dan bacul bernama Assmin bongok nak mampos, kecik2 tak nak mampos, dah tuak menyusahkan diri, keluarga, sahabat handai, saudara mara, agama, bngsa dan negara. hidup sia2 saja, sudah harus pi terjun macam TBH, itu yg terbaik buat spesis2 yg bacul dan dayus bersama Hero Tamil pare pundek bernama BABI haramjdah.

AMBO ORANG KAMPUNG said...

Amboorangkampung.blogspot mohon di pautkan sesama kita. Alhamdulillah

Adi Kencana said...

Bkn setakat merah mata, mau sampai tahap korek mata ni!!

NURUL IZZAH HINA ORANG MENINGGAL DEMI POLITIK!! Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

Ape pown xblh...nk kate mlayu,dia jatuh kn mlayu..nk kate islam,dia jatuh kn islam..biar la ALLAH yg mbalas nye....

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...