PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Saturday, March 24, 2012

AMIR DAN IBUNYA DAPAT DUDUK RUMAH BARU..!!!Akhirnya Amir dapat menduduki rumah baru bersama ibu tersayang, peluang inilah yang sebenrnya dinantikan oleh Amir setelah sekian lama. Inilah hadiahnya setelah sesuatu perkara itu terjadi, walaupun sesetengah pihak cuba menyalahkan MyMetro kerana seperti cuba memperbesarkan perkara ini.

Tetapi pada hakikatnya, mesti ada hikmah disebalik setiap kejadian yang berlaku, itu semua kuasa allah Ta'ala. Jikalau perkara ini tidak disiarkan ataupun ditonton oleh semua lapisan masyarakat, masa kan ini semua berlaku.

Bukannya menyusahkan Amir, tetapi hakikatnya ia adalah untuk menyenangkan tugasan Amir untuk mengharungi masa akan datang. Bukan kah begitu..??

Bukannya KBC nak memihak kepada sesiapapun, tetapi fikirkanlah sendiri...!!!

Sekarang Amir dapat memudahkan segala rintangan yang dihadapi selama ini, semuanya telah dipermudahkan. Setiap yang berlaku mesti ada hikmah disebaliknya.

2 comments:

Anonymous said...

tu tanda pihak mymetro bertanggung jawab..mereka perbetulkan kesilapan awal..kemudian dengan rasa rendah diri mereka lakukan yg terbaik untuk menjernihkan keadaan..
bukan macam puak pakatan yg tahu cari salah orang..sana tak betul,sini tak baik...tetapi tak pernah buat sesuatu untuk membetulkan keadaan.
syabas Mymetro...

Alisha Residenc said...

Hello,
Anda boleh menukar pautan blog saya?
http://alisharesidence.blogspot.com/ Saya harap anda boleh menghubungkan dan saya akan melakukan perkara yang sama,
Berterima kasih banyak

Alisha

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...