PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Sunday, February 5, 2012

TENGKU SOPHIA MEMALUKAN ISLAM DI TWITTER..!!!



Siapa mangkuk ayun @ TengkuSophia ini..??? Anda akan mengucap panjang bila membaca tweetnya. Yang akhir berbunyi: "Dari mana kau tau Nabi Muhammad Fuck tu adalah UTUSAN Allah SWTF?? Ooh ya I know, kau buat Cerita :D" Apa nak jadi?

Biadap sungguh tweet yang dibuat oleh manusia ni, saja cari pasal dan memburukkan agama Islam. Kemungkinan ini adalah biodata palsu, sebab tu berani sungguh membuat komen sebegitu.

Untuk ke page twitter hantu ni,
KLIK DISINI.

5 comments:

Anonymous said...

Mak minah ni dulu dok Ampang. Mak dia kena tangkap dengan tukang kebun dan bapa dia ceraikan mak dia. Lepas cerai mak dia kerja sebagai pelacur kat jalan raja taib. Mak dia mengandung entah siapa bapa dia. Maka lahir lah si sophia. Mak dia suka tengok bintang lama sofia loren, tu bubuh nama dia sophia. Tengku tu nama di tambah nak tunjuk dia org berada dan suci... wallahuam...kahkahkahkahkah

Anonymous said...

tengku sopia tu anak haram...air mani setan mana ntah pancut kat pantat maknya masa bapaknya konkek ngan maknya.tu sebab dia cakap macam cibai al pundrk alpandikutty...mcm si aljub

Anonymous said...

dia tu orang Indon le keturunan aceh.. bukan orang kita ...tengku dalam budaya aceh bermaksud datuk nenek moyang dia dulu ulama islam gitu...tapi yelahkan Iman kan tak dapat di warisi.. sekarang mungkin dia daha kena kontol afrika jadilah macam tu ..sewel trus.. mudah2an dia bertaubat dan dapat kembali ke jalan yang benar...

Anonymous said...

Mudah-mudahan cepat dia ni kena sambar petir...

Anonymous said...

wanita koyakkan ni harus diambil tindakan kerana menghina islam...

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...