PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Sunday, February 5, 2012

BLOGGER SAMAN BALAS 11JUTA TERHADAP PEMIMPIN ANGKUH PAKATAN PR...!!!11 juta Saman Balas dikemukakan terhadap si Nga yang biadap dengan kata-katanya, hasil dari perbincangan sahabat lawyer, pendapat bloggers, rakan-rakan SEKUPAGDUA malah hasil dari pendapat facebookers dan mereka-mereka yang mengikutinya.

SEKUPANGDUA berada bersama lawyernya rabu lepas, Ong, Hanim dan Badrul, Saiful Adli menyerahkan dokumen sebanyak 24 helaian bagi saman balas di makamah tinggi kira-kira jam 2.15 petang.Beliau berpendapat ini adalah hak rakyat dan Blogger-blogger, apakah seseorang itu sebagai Lawyer, berpengaruh tinggi, berpangkat besar, yang mahsyur, orang kaya, yang ego tinggi, yang berani dan lantang mencacai orang lain, yang tidak tidak peka & sensitif pada umat Islam dengan bacaan dan huraian hadis, yang mengelar dia adalah ustaz... boleh buat sesuka hati..???

Apakah disebab segala sifat yang ada diatas yang dimiliki oleh mereka-mereka bagaikan bangsawan boleh melakukan sesuka hati, tidak boleh didakwa, tidak boleh dipersalahkan, tidak boleh disentuh, tidak boleh diterjah, tidak boleh disanggah? apakah lansung tidak ada HAK RAKYAT..??
SEKUPANGDUA amat faham dengan sahabat-sahabat bloggers lain, apakah kita tidak punya hak menyebarkan kebenaran, apakah kita juga mesti menjadi tukang angguk-angguk sepertimana seorang pencacainya sekalipun terpaksa akur sekalipun kesalahan dilakukan dengan bongkak..!!!

SUMBER KLIK DISINI

No comments:

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...